Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO

Soundtrack-ul noului film James Bond, "Spectre", a fost finalizat - FOTO

Noul soundtrack James Bond a fost compus și înregistrat, în curând urmând a fi lansat. Deși producătorii peliculei ”Spectre” nu au făcut încă public numele artistului ce va interpreta piesa, noi indicii sugerează că Ellie Goulding ar fi alegerea finală pentru acest soundtrack.
Ellie Goulding

Ellie Goulding │ FOTO: Don Alessandro / Glamour (UK)

Deși mulți credeau că Sam Smith va cânta soundtrack-ul noului film James Bond, ultimele informații apărute în presă indică faptul că alegerea producătorilor peliculei este Ellie Goulding.

Artista britanică, ce a înregistrat recent o piesă și pentru coloana sonoră a filmului ”Fifty Shades of Grey”, a publicat pe pagina sa de Instagram o poză ce o surprinde ieșind din studioul de înregistrări.

”Am terminat”, scrie artista în descrierea pozei.

Studioul din care iese Ellie Goulding este Abbey Road, din Londra, același studio în care a fost înregistrat soundtrack-ul compus de Adele, ”Skyfall”.

That's a wrap! 🙏🏼

A photo posted by elliegoulding (@elliegoulding) on

Între timp, regizorul noului film James Bond, ”Spectre”, a dezvăluit într-un interviu acordat BBC News că soundtrack-ul a fost compus și înregistrat, identitatea artistului ce va interpreta piesa urmând a fi dezvăluită în curând.

"Pot spune că piesa a fost înregistrată și că sună fantastic și că sunt extrem de entuziasmat. Nu va mai trebui să așteptați mult până la lansare", a declarat regizorul Sam Mendes.

Spectre” va debuta în cinematografe pe 6 noiembrie 2015. În rolul lui James Bond este actorul britanic Daniel Craig, cel care l-a interpretat pe emblematicul agent secret și în ultimele 3 filme ale seriei: ”Casino Royale” (2006), ”Quantum of Solace” (2010) și ”Skyfall” (2012).

TRAILER: "Spectre"

Citește mai multe despre Ellie Goulding
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Organizatorii concertului Robbie Williams au fost amendați de ANPC

În urma neplăcerilor resimțite de publicul prezent la concertul Robbie Williams de pe 17 iulie, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului...

Închide