Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Mamma Mia!
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Soundtrack-ul noului film James Bond, "Spectre", a fost finalizat - FOTO

Noul soundtrack James Bond a fost compus și înregistrat, în curând urmând a fi lansat. Deși producătorii peliculei ”Spectre” nu au făcut încă public numele artistului ce va interpreta piesa, noi indicii sugerează că Ellie Goulding ar fi alegerea finală pentru acest soundtrack.
Ellie Goulding

Ellie Goulding (foto: Don Alessandro / Glamour (UK) )

Deși mulți credeau că Sam Smith va cânta soundtrack-ul noului film James Bond, ultimele informații apărute în presă indică faptul că alegerea producătorilor peliculei este Ellie Goulding.

Artista britanică, ce a înregistrat recent o piesă și pentru coloana sonoră a filmului ”Fifty Shades of Grey”, a publicat pe pagina sa de Instagram o poză ce o surprinde ieșind din studioul de înregistrări.

”Am terminat”, scrie artista în descrierea pozei.

Studioul din care iese Ellie Goulding este Abbey Road, din Londra, același studio în care a fost înregistrat soundtrack-ul compus de Adele, ”Skyfall”.

That's a wrap! 🙏🏼

A photo posted by elliegoulding (@elliegoulding) on

Între timp, regizorul noului film James Bond, ”Spectre”, a dezvăluit într-un interviu acordat BBC News că soundtrack-ul a fost compus și înregistrat, identitatea artistului ce va interpreta piesa urmând a fi dezvăluită în curând.

"Pot spune că piesa a fost înregistrată și că sună fantastic și că sunt extrem de entuziasmat. Nu va mai trebui să așteptați mult până la lansare", a declarat regizorul Sam Mendes.

Spectre” va debuta în cinematografe pe 6 noiembrie 2015. În rolul lui James Bond este actorul britanic Daniel Craig, cel care l-a interpretat pe emblematicul agent secret și în ultimele 3 filme ale seriei: ”Casino Royale” (2006), ”Quantum of Solace” (2010) și ”Skyfall” (2012).

TRAILER: "Spectre"

Citește mai multe despre Ellie Goulding
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Organizatorii concertului Robbie Williams au fost amendați de ANPC

În urma neplăcerilor resimțite de publicul prezent la concertul Robbie Williams de pe 17 iulie, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului...

Închide