Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO

Soundtrack-ul noului film James Bond, "Spectre", a fost finalizat - FOTO

Noul soundtrack James Bond a fost compus și înregistrat, în curând urmând a fi lansat. Deși producătorii peliculei ”Spectre” nu au făcut încă public numele artistului ce va interpreta piesa, noi indicii sugerează că Ellie Goulding ar fi alegerea finală pentru acest soundtrack.
Ellie Goulding

Ellie Goulding (foto: Don Alessandro / Glamour (UK) )

Deși mulți credeau că Sam Smith va cânta soundtrack-ul noului film James Bond, ultimele informații apărute în presă indică faptul că alegerea producătorilor peliculei este Ellie Goulding.

Artista britanică, ce a înregistrat recent o piesă și pentru coloana sonoră a filmului ”Fifty Shades of Grey”, a publicat pe pagina sa de Instagram o poză ce o surprinde ieșind din studioul de înregistrări.

”Am terminat”, scrie artista în descrierea pozei.

Studioul din care iese Ellie Goulding este Abbey Road, din Londra, același studio în care a fost înregistrat soundtrack-ul compus de Adele, ”Skyfall”.

That's a wrap! 🙏🏼

A photo posted by elliegoulding (@elliegoulding) on

Între timp, regizorul noului film James Bond, ”Spectre”, a dezvăluit într-un interviu acordat BBC News că soundtrack-ul a fost compus și înregistrat, identitatea artistului ce va interpreta piesa urmând a fi dezvăluită în curând.

"Pot spune că piesa a fost înregistrată și că sună fantastic și că sunt extrem de entuziasmat. Nu va mai trebui să așteptați mult până la lansare", a declarat regizorul Sam Mendes.

Spectre” va debuta în cinematografe pe 6 noiembrie 2015. În rolul lui James Bond este actorul britanic Daniel Craig, cel care l-a interpretat pe emblematicul agent secret și în ultimele 3 filme ale seriei: ”Casino Royale” (2006), ”Quantum of Solace” (2010) și ”Skyfall” (2012).

TRAILER: "Spectre"

Citește mai multe despre Ellie Goulding
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Organizatorii concertului Robbie Williams au fost amendați de ANPC

În urma neplăcerilor resimțite de publicul prezent la concertul Robbie Williams de pe 17 iulie, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului...

Închide