Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Single nou Ella Eyre - "Even If" - AUDIO

Artista britanică Ella Eyre a lansat o nouă piesă, intitulată "Even If". Piesa este extrasă de pe albumul de debut ”Feline”, așteptat pe piață în luna august.

Publicat

pe

Ella Eyre
Ella Eyre

Ella Eyre a crescut ascultând muzica lui Gnarls Barkley, fiind o fană a trupelor Mumford & Sons și Basement Jaxx. Muzica de teatru cu care a avut contact în perioada școlii i-a deschis apetitul pentru mai multă creativitate, determinând-o să înceapă să-și scrie propriile compoziții.

Înainte de a studia la BRIT School for Performing Arts & TechnologyElla Eyre a cochetat cu ideea unei cariere în sport, fiind o bună înotătoare. Pasiunea pentru muzică a câștigat însă prioritate în cele din urmă, fiind recomandată de profesorul de canto managerului James Merritt. După un an de pregătire vocală a semnat un contract cu Virgin Records, iar de aici încolo au urmat colaborările cu cei de la Rudimental, care „sunt niște băieți extrem de talentați și muncitori”, cu Naughty Boy și Wiz Khalifa pentru piesa „Think About It” și cu rapperul Tinie Tempah pentru „Someday (Place in the Sun)„.

Ella Eyre își dorește să transmită prin muzică un mesaj puternic și să creeze conexiuni cu cei care se regăsesc în versurile sale.

„În fiecare piesă există un mesaj. Din punct de vedere muzical și liric. Există anumite melodii pe album ce vorbesc despre vulnerabilitate. Mereu mi-am imaginat cum cineva care se află la volan, mergând spre casă, îmi ascultă una dintre piese la radio și exclamă <<Exact asta simt eu. Cineva știe prin ce trec.>>. Mie mi se întâmplă asta atunci când ascult piesele altor artiști și îmi place să cred că la fel se întâmplă și cu cei care îmi ascultă muzica.”

Albumul de debut ”Feline” va fi lansat pe 14 august. Până atunci, fanii pot ascultă un nou single, oferit ca track promoțional pentru cei care precomandă discul.

Ella Eyre - "Even If" - AUDIO

Trending