Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden

Sam Smith se află în topul pariurilor pentru coloana sonoră a noului film James Bond

Lansarea noului film „Spectre” din seria James Bond va avea loc pe 26 octombrie în UK, iar în curând coloana sonoră va fi dezvăluită. Află din articol cine ar putea fi artistul care a înregistrat piesa din noua producție cinematografică.

Coloana sonoră a noului film „Spectre” din seria James Bond a fost înregistrată, iar directorul producției, Sam Mendes, va dezvălui în curând cine este artistul care interpretează piesa. Tot acesta a menționat în cadrul unui interviu pentru BBC faptul că melodia va fi lansată înainte de premiera filmului, care va avea loc în această toamnă.

Casa de pariuri William Hill a anunțat săptămâna trecută că numele artistului în care s-au investit cei mai mulți bani este Sam Smith. Însă Sam a ținut să se distanțeze de aceste speculații, afirmând că Ellie Goulding ar fi cea care a înregistrat piesa de pe coloana sonoră a noului film James Bond.

Mai jos puteți vedea și ceilalți artiști aflați în topul listelor de pariuri.

  • Sam Smith (2/5)
  • Ed Sheeran (8/1)
  • Ellie Goulding (10/1)
  • Adele (12/1)
  • Lana Del Rey (14/1)
  • Lorde (16/1)
  • Noel Gallagher (25/1)
  • Coldplay (33/1)
  • One Direction (40/1)

Ultimul artist britanic de sex masculin, care a înregistrat solo pentru coloana sonoră a unui film James Bond, a fost Tom Jones, în 1965, cu piesa „Thunderball”. Alte nume celebre care au colaborat pentru seria de filme au fost Nancy Sinatra, Duran Duran, Madonna, Paul McCartney feat Wings, A-Ha, Chris Cornell, Jack White feat. Alicia Keys și Adele.

„Spectre”, cel mai recent film din seria James Bond va fi lansat în UK și Irlanda pe 26 octombrie, avându-l ca protagonist tot pe Daniel Craig, care va juca alături de Ralph Fiennes, Ben Whishaw și Naomie Harris. Apoi filmul va apărea și în cinematografele internaționale, ajungând în SUA abia pe 6 noiembrie.

Spectre - Trailer Oficial

Citește mai multe despre Sam Smith
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Trupa Ad Hoc prezintă turneul Drunken Sailor

Ad Hoc prezintă turneul Drunken Sailor, care va cuprinde 7 zile de concerte în Vama Veche, începând cu 27 iulie....

Închide