Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Rihanna atinge cifra record de 100 de milioane de vânzări digitale

Rihanna este pe clar pe val în această perioadă, lăsând fanii cu gura căscata odată cu videoclip său cel mai recent iar acum cu știrea că este deținătoarea unui nou record mondial: depășirea a 100 de milioane de vânzări digitale. Sunteți surprinși?
Rihanna live in cadrul emisiunii SNL

Rihanna live in cadrul emisiunii SNL

Anunțul oficial al topului celor mai bine vânduți artiști a fost făcut de către RIAA (Recording Industry Association of America) săptămâna aceasta, dezvăluind că Rihanna a atins acest nou record de 100 de milioane de vânzări, surclasându-i pe Taylor Swift (88 de milioane), Katy Perry (79 de milioane) și Kanye West (46.5 de milioane).

Se pare că reușita de a depăși cifra celor o sută de milioane de vânzări ar putea restructura ierarhia premiilor pentru albume vândute, discul de aur și platină începând încet să își piardă din valoare. Directorul RIAA, Cary Sherman, afirmă că acest eveniment este un motiv istoric, de sărbătoare și în același o mărturie a succesului Rihannei.

Mândră de realizarea sa, Rih a postat pe Instagram lista celor mai bine vânduți artiști, cu ea în frunte. Ce părere aveți, care sunt ingredientele care o duc pe Rihanna către un așa succes?

histoRIH!!!! First and only!!! God is great!!! #RIAA #digitalQueen #RIHmilli

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on

Citește mai multe despre Rihanna
Flavia Cioceanu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Eminem - "Kings Never Die" featuring Gwen Stefani - AUDIO

Eminem a înregistrat împreună cu Gwen Stefani piesa "Kings Never Die". Noul single se regăsește pe coloana sonoră a filmului...

Închide