Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală Horia Brenciu, la "Rețeaua de idoli": "Îmi e frică de penibil" Cum plănuiește Vama să deschidă Vama. Tudor Chirilă: "Ce facem și-am făcut tot anul ăsta din studiourile noastre, putem să facem și de pe plajă" Chris Martin în concertul ”Coldplay: Everyday Life Live in Jordan”Coldplay pregătește lansarea unui album ce s-ar putea intitula "Music Of The Spheres" Mariah Carey primind prima doză de vaccin anti-COVID-19Mariah Carey atinge o notă înaltă în timp ce se vaccinează anti-COVID - VIDEO

Proiecții video pe fațada Palatului Parlamentului și concert Parov Stelar la iMapp Bucharest

Parov Stelar Band va concerta pe 19 septembrie în cadrul iMapp Bucharest, unul dintre cele mai mari spectacole de video-mapping la nivel internațional. Evenimentul va avea loc în Piața Constituției, atmosfera urmând a fi încălzită de Șuie Paparude.
Parov Stelar Band la The Mission Dance Weekend 2012

Parov Stelar Band la The Mission Dance Weekend 2012

Succesul primei ediții a evenimentului iMapp Bucharest a adus un mare număr de înscrieri la Open Call-ul pentru cea de-a doua ediție, ce va avea loc pe 19 septembrie 2015 în Piața Constituției.

Primul Open Call lansat pe 5 iunie 2015 a fost destinat comunității internaționale de artiști video, inclusiv celor din România. Dintre echipele de artiști din întreaga lume, 37 de proiecte au îndeplinit toate criteriile de selecție, iar 6 echipe de artiști au fost desemnate câștigătoare.

Echipe finaliste la iMapp Bucharest

Echipele finaliste - AVA (Mexic), Dirty Monitor (Belgia), Urbanscreen (Germania), RadugaDesign (Rusia), Light Event Consulting (Franța) și Mindscape (România) - vor realiza 6 show-uri a câte 4 minute și 30 de secunde, pe fațada Palatului Parlamentului.

Conceptul creativ al concursului iMapp Bucharest 2015: „Elementele” - pământ, aer, apă, foc - elementele primordiale ale căror impuls generativ vor transforma Palatul Parlamentului, printr-un impresionant spectacol de lumină și culoare.

Parov Stelar Band la iMapp Bucharest 2015

Amploarea evenimentului va fi dată și de alte momente speciale. Seara va începe cu un concert susținut de Parov Stelar. Trupa promovează un stil muzical unic, pentru care este extrem de apreciată pe piaţa muzicală internaţională. Formaţia activează de 6 ani şi a fost înfiinţată de Parov Stelar, fondatorul curentului electro-swing în Europa. Single-uri precum „Booty Swing”, „All Night”, „Catgroove” și „Princess” vor putea fi ascultate live în Piața Constituției la început de toamnă. Trupa a cântat de mai multe ori în România, participând și la Electric Castle Festival 2015.

În deschiderea concertului Parov Stelar Band va cânta Șuie Paparude. De asemenea, o trupă de dansatori vor aduce pe scenă o coregrafie luminoasă interactivă, cu ajutorul unor costume inedite ce folosesc becuri cu neon.

Proiecții fotografii în cadrul concursului stillMapp Bucharest 2015

Tot pe 19 septembrie, cele mai spectaculoase fotografii selectate în cadrul concursului stillMapp Bucharest 2015 vor fi proiectate pe fațada Palatului Parlamentului. Open Call-ul pentru stillMapp Bucharest 2015 se adresează oricărei persoane cu cetățenie română și este deschis până pe 24 august 2015 fiind un concurs de fotografie deschis publicului larg, cu scopul de a încuraja comunitatea de a participa în mod activ la viața culturală a Capitalei.

iMapp Bucharest este organizat de Primăria Municipiului București prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Parov Stelar BandȘuie Paparude
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ce trebuie să știi dacă vei merge la concertul lui Robbie Williams - REGULI DE ACCES

Robbie Williams va concerta pentru prima oară în România pe 17 iulie 2015 în Piața Constituției, în cadrul turneului "Let...

Închide