Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Single nou Prince: "HardRockLover" - AUDIO

Prince a lansat un nou single, intitulat "HardRockLover". Aflat parcă în duet cu propria chitară, veteranul brodează câteva solo-uri, având însă grijă să țină pasul cu instrumentalul și din punct de vedere vocal.
Prince -

Prince - "HardRockLover" (Artwork single)

"HardRockLover" este piesa prin care Prince reamintește industriei de ce numele lui se află pe lista ”100 Greatest Artists of All Time”. Compusă pe structura unui ”dans” al solo-urilor de chitară și voce, noua melodie a lui Prince reușește să transmită mai multă senzualitate decât majoritatea videoclipurilor explicite din muzica pop.

Fără a explica dacă piesa va fi inclusă pe un album nou, dacă va fi lansată ca single sau este pur și simplu un suvenir muzical, oferit la cald chiar din studioul de înregistrări, Prince invită publicul să asculte "HardRockLover" pe Soundcloud, fără vreun cost aferent.

Prince - "HardRockLover" - AUDIO

În 2014, Prince a lansat două albume: “”Art Official Age„”, un album solo, si “”Plectrumelectrum„” înregistrat împreună cu 3rdeyegirl, trupa sa de fete.

Art Official Age”” include piese în stilul consacrat al artistului, discul fiind produs, compus și interpretat de Prince și Joshua Welton. Din punct de vedere muzical, melodiile încorporează un mix contemporan de soul, R&B și funk. Liniile melodice au fost concepute pentru a scoate în evidență timbrul distinctiv al lui Prince.

Plectrumelectrum„” conține piese interpretate live în cadrul turneului “Hit and Run” din Marea Britanie susținut de Prince alături de Donna Grantis (chitara), Hannah Ford Welton (tobe) și Ida Nielsen (bass). Concertele de pe teritoriul britanic au primit aprecieri din partea criticilor de profil, publicația The Guardian scriind într-una din cronici că trupa oferă publicului cel mai bun funk-rock din lume.

Prince nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind un vizionar și un revoluționar în materie de muzică și cultură contemporană, un artist complet și o legendă vie care continuă să își reinventeze stilul și să creeze noi tendințe în industria muzicală.

Citește mai multe despre Prince
RECOMANDARE:Cumpără un disc cu Prince

album-prince-art-official-agealbum-prince-the-revolution-purple-rainalbum-prince-the-very-bestalbum-prince-controvesyalbum-prince-1999

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Single nou Avicii - "Broken Arrows" - AUDIO

Avicii a dezvăluit un nou single de pe albumul în lucru ”Stories”. Melodia se numește "Broken Arrows" și a fost...

Închide