Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Organizatorul concertului Robbie Williams explică situația cozilor într-un comunicat oficial

Pe 17 iulie 2015, în jur de 65.000 de oameni au avut ocazia să-l vadă pe Robbie Williams pentru prima oară în România. Deși concertul a fost unul savurat de public, cozile de la baruri au creat un real disconfort, motiv pentru care organizatorii au hotărât să explice într-un comunicat oficial problemele cu care s-au confruntat, cerându-și scuze, pe această cale, pentru neplăcerile cauzate.

Publicat

pe

Publicul venit la concertul Robbie Williams
Publicul venit la concertul Robbie Williams

Robbie Williams a oferit unul dintre concertele anului 2015 în România. Evenimentul a fost prezentat de către Telekom, Banca Transilvania, Antena1 și Radio Zu și a fost organizat de către D&D East Entertainment, Marcel Avram și East European Production.

Turneul desfășurat sub egida Let Me Entertain You i-a dat posibilitatea lui Robbie Williams să facă un show antrenant, în care a interpretat atât compoziții proprii, cât și câteva preluări celebre, precum ”Bohemian Rhapsody” (Queen), ”My Way” (Frank Sinatra) și ”Freedom” (George Michael). Concertul s-a încheiat cu melodia ”Angels”, acompaniată de toți cei 65.000 de spectatori. (Citește recenzia concertului aici și vezi galeria de poze.)

Mesajul D&D East Entertainment pentru spectatorii concertului Robbie Williams

Din păcate, atât înainte, cât și în timpul concertului, organizatorii s-au confruntat cu o serie de probleme, care au creat un disconfort spectatorilor, ocazie cu care ne cerem scuze celor care au avut de înfruntat cozile de la baruri.

Situația a fost creată de renunțarea din partea firmei de public catering, cu 3 zile înaintea evenimentului, la contractul agreat și semnat, punând organizatorii într-o situație fără precedent și afectând în asemenea măsură organizarea concertului, încât se punea problema anulării acestuia.

Soluția de ultim moment a fost găsirea unui alt vendor, care să poată sprijini, cu toată logistica existentă pe piață în acel moment, desfășurarea în condiții optime a evenimentului.

Pe această cale, organizatorul informează publicul participant de posibilitatea de rambursare a banilor rămași pe cardurile de la eveniment, în perioada 21-23 iulie, interval orar 11:00 – 17:00, din următoarele locații ale Băncii Transilvania:

  1. Sucursala Unirii, Piața Alba Iulia nr. 2, București
  2. Sucursala Militari, Bd. Iuliu Maniu nr 22, București
  3. Sucursala Obor, Bd. Mihai Bravu nr 10, București
  4. Agenția Matei Corvin, P-ța Unirii, nr 22, Cluj-Napoca

În aceste 4 locații, rambursarea sumelor rămase se va realiza imediat, într-o operațiune care durează câteva secunde.

Pentru posesorii de carduri care nu au posibilitatea de a ajunge în cele patru locații, rambursarea poate avea loc și în orice unitate BT din tară, prin predarea cardului, împreună cu unele date personale care să permită efectuarea viramentului (nume și număr de cont).

Mulțumim încă o dată celor care au fost prezenți pe 17 iulie 2015 la concertul Robbie Williams și ne bucurăm pentru că ați creat o atmosferă senzațională și ați contribuit din plin la ceea ce a fost evenimentul muzical al anului în România.

Ursus, unul dintre sponsorii și furnizorii evenimentului, a publicat, de asemenea, un mesaj prin care sunt transmise scuze publicului, compania hotărând să ofere un bax de URSUS Premium cadou pentru fiecare spectator nemulțumit.

Mesajul transmis de Ursus, sponsor al concertului Robbie Williams

În cadrul spectacolului de excepţie din 17 iulie, Robbie Williams a adunat peste 65.000 de spectatori, marcând astfel unul dintre cele mai mari evenimente muzicale susţinute în ultimii ani în România.

Însă numărul foarte mare de spectatori a generat probleme logistice deosebite organizatorilor. În acest context, ca sponsor şi furnizor de bere al acestui eveniment, ţinem să ne cerem scuze faţă de toţi cei care nu au reușit să îşi cumpere bere sau care au petrecut foarte mult timp aşteptând la coadă.

Reprezentanţii URSUS au făcut tot posibilul pentru a asigura o bună desfăşurare a activităţii în limitele impuse de organizator. Numărul şi amplasarea punctelor de servire, cât şi modalitatea de plată au fost stabilite de către organizatorul evenimentului, nu de brandul URSUS.

Cu toate eforturile noastre, este clar însă că o mare parte din cei prezenţi la concert au avut parte de o experienţă neplăcută legată de brandul URSUS. Din acest motiv, am decis să le oferim tuturor celor care au fost din orice motiv nemultumiţi de experienţa de organizare a concertului, un bax de URSUS Premium cadou (6 doze de 0,5L).

Cum poţi intra în posesia cadoului:

  • Trimite-ne pe adresa [email protected] dovada participării la concertul Robbie Williams din Bucureşti (poză alături de biletul de acces sau poză de la locul evenimentului);
  • Vei fi contactat în termen de 5 zile lucrătoare pentru furnizarea datelor de livrare;
  • Cadoul va fi expediat în termen de 30 de zile de la confirmarea datelor personale;
  • Pentru că apreciem feedback-ul tuturor, ne poţi trimite, în acelaşi e-mail, sugestii pentru îmbunătăţirea experienţei la astfel de evenimente.

Cu ajutorul sugestiilor şi sesizărilor primite, URSUS îşi va revizui standardele legate de participarea la astfel de evenimente. Astfel, sperăm să evităm neplăcerile clienţilor noştri în viitor. Vă mulţumim că aţi luat parte la cel mai mare concert al anului alături de URSUS!

Trending