Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO Victor SocaciuVictor Socaciu e internat cu COVID-19; Starea muzicianului este gravă Pepe - Marina Voica la "Te cunosc de undeva!"Pepe a câștigat o nouă ediție "Te cunosc de undeva!", transformat în Marina Voica - VIDEO Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală

Myrath, Tiarra și Aeon Blank deschid concertul HIM de la Timișoara

Concertul Him programat pe 31 iulie în Parcul Rozelor din Timișoara va fi deschis de Myrath, Tiarra și Aeon Blank. Primele 1000 de bilete, la preț promoțional, au fost vândute, evenimentul anunțându-se a fi sold out.
HIM

HIM

Fanii muzicii rock se vor bucura pe 31 iulie de un show pe cinste, concertul Him de la Timișoara urmând a fi completat de prestațiile a trei formații. Myrath nu vor rata întâlnirea cu publicul din România și vor deschide concertul lui Ville Valo & co. din Parcul Rozelor. Înaintea lor vor concerta Tiarra, reprezentantă de seamă a gothic/symphonic metal-ului românesc, dar și Aeon Blank – o trupă cu o ascensiune de invidiat.

Myrath este o reprezentantă de seamă a progressive metal-ului din Tunisia și este cunoscută ca promovând “Oriental Metal”-ul în întreaga lume. Formația are 3 albume originale la activ, dar și numeroase concerte susținute pe scene importante ale Europei.

Tiarra este deja o trupă consacrată în spațiul românesc, cunoscută pentru sound-ul inedit conferit de integrarea viorii și a violoncelului. Înființată în 2004, formația a ridicat stindardul gothic/symphonic metal-ului în România, având în palmers numeroase concerte susținute în toată țara, dar și un album de studio bine primit de către fani.

Aeon Blank a luat naștere în 2011 la inițiativa lui Luca Emil și Alex Gabroveanu. Muzica lor este puternic influențată de trupe ca Pink Floyd, Black Sabbath, Marilyn Mason și chiar HIM. Cu primele două single-ul lansate, “Of Gravity And Passion” și “Auguries of Innoncence”, trupa s-a remarcat în top-ul Radio Guerrilla, iar de câteva luni au semnat un contract cu casa de discuri Universal.

HIM este una dintre cele mai aclamate formații din Finlanda, inițiatori ai genului „love metal”, o combinație interesantă între rock alternativ, gothic și melodic heavy metal, greu de clasat de către critici. Simbolul HIM este celebra „heartagram”, creație ce îi aparține liderului trupei, Ville Valo, și reprezintă o juxtapunere a binelui și a răului, a luminii și a întunericului.

Cu 8 albume de studio la activ, HIM a fost premiată cu un disc de aur în SUA, fiind prima formație finlandeză care să reușească această performanță pe teritoriu american. Cel mai recent material discografic datează din 2013 și a fost recompensat cu discuri de platină în Finlanda și Germania, într-o eră în care cifrele vânzării de albume s-au mișcorat considerabil.

Bilete concert Him la Timișoara:

  • Primele 1000 de bilete, la preț promoțional de 115 lei, au fost epuizate. Cei interesați, pot achiziționa în continuare bilete la prețul de 135 de lei.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Aeon BlankHIMMyrathTiarra
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"Bad Blood" (Taylor Swift), interpretată în 20 de stiluri diferite - VIDEO

Anthony Vincent, un tânăr metalist cu o voce cameleonică și milioane de vizualizări pe YouTube, a reinterpretat ultima piesă lansată...

Închide