Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Metallica
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Muzeul Rolling Stones, în 12 orașe din lume în 2016

Deși în mod obișnuit discografia este cea care constituie istoria unei trupe muzicale, un alt mod de a se prezenta publicului este acela de a-și expune evoluția într-un muzeu, așa cum s-au gândit cei de la The Rolling Stones să facă în 2016. Haideți să vedem ce pun la cale Mick Jagger & co.

Atunci când ajungi să depășești o jumătate de deceniu de carieră în muzică este normal să lași în urma ta o mulțime de urme, de obiecte care pot construi o istorie muzicală bine definită. Realizând acest lucru, membrii trupei The Rolling Stones s-au decis să își strângă acareturile și să pună cap la cap o expoziție care va debuta la Galeria Saatchi din Londra în aprilie 2016.

Expoziția va fi una atât despre The Rolling Stones, cât și despre orice trupă de talia lor cu o carieră similară, arătând publicului un pic mai multe despre ce înseamnă să mergi în zeci de turnee și să schimbi sute de instrumente.

Cei care vor vizita expoziția vor găsi acolo costume, instrumente, înregistrări audio și video rare, jurnale, corespondență, afișe și desene de pe coperțile albumelor.

Expoziția va ocupa un spațiu de 1,750 de metri pătrați împărțiți în nouă camere cu design unic, arătând publicului influența trupei The Rolling Stones în istoria muzicii rock.

După Galeria Saatchi de pe King's Road din Londra, unde va sta timp de două luni, muzeul Rolling Stones va mai călători în alte 11 orașe din lume, inclusiv New York, Los Angeles și Tokyo.

[youtube https://www.youtube.com/watch?t=34&v=yJbahAv8hHU&w=600]

Citește mai multe despre The Rolling Stones
Flavia Cioceanu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
3D (Massive Attack) a remixat piesa lui Noel Gallagher, "The Right Stuff" - AUDIO

3D, a.k.a Robert Del Naja de la Massive Attack, a realizat două remixuri pentru piesa "The Right Stuff" a lui...

Închide