Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

De ziua lui, Mihai Mărgineanu lansează albumul "10 (zece)"

Pe 2 octombrie, chiar de ziua lui, Mihai Mărgineanu va sărbători alături de iubitorii muzicii sale 10 ani de când se află pe scenă și le va oferi acestora un nou album – “10 (zece)”. Concertul de lansare a discului va avea loc la Cinema Patria.

Publicat

pe

Mihai Margineanu în Club B52
Mihai Margineanu în Club B52

Albumul "10 (zece)" a fost “înregistrat în varianta live, fără nicio tăietură și fără niciun adaos de ‘chimicale’ – sunete sau instrumente de pe calculator”, spune artistul. Discul marchează împlinirea a exact 10 ani de când Mihai Mărgineanu lansa primul său material,“Gore”:

“Împlineam 36 de ani și mi s-a părut că soarta a fost darnică cu mine lăsându-mă să mi se întample așa ceva. N-am avut nici cea mai vagă idee că momentul ăla a fost începutul unei vieți frumoase, cadorisite din plin cu momente perfecte și public din ce în ce mai numeros și mai frumos. Cred că a venit timpul să mai spun ceva”, mărturisește Mărgineanu.

Iar ceea ce “va spune” artistul fanilor săi pe 2 octombrie, la Cinema Patria, este o muzică “dătătoare de stare bună”, pentru care speră ca “dirigintele” public să-i acorde nota "10 (zece)".

Mihai Mărgineanu recunoaște că nu avea de gând să scoată un alt album, însă prea s-au grăbit cântecele astea să fie cântate! Artistul mărturisește că, de-a lungul timpului, a strâns multe povești, așa încât, pe 2 octombrie, la concertul de la Cinema Patria va ajunge în fața publicului “cu tolba plină”:

“De-a lungul celor zece anișori petrecuți pe diferite scene, am strâns multe povești. Unele dintre ele le-am pus pe muzici, altele se vor a fi doar povestite. Cu cele puse pe muzici am eu o problemă și vreau să le arăt oamenilor. Celelalte vor face subiectul unei cărți la vremea senectuții”, spune Mărgineanu.

Așadar, pe 2 octombrie, la Cinema Patria, Mihai Mărgineanu “face cinste” fanilor cu un show special, iar pe scenă se vor regăsi și câțiva dintre prietenii artistului. Biletele se pot achiziționa online sau de la casa de bilete de la Cinema Patria.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Afiș Mihai Mărgineanu concert Cinema Patria 2 octombrie 2015
Concerte vineri, 2 octombrie 2015

Mihai Mărgineanu

Loc
Cinema Patria

Trending