Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară

De ziua lui, Mihai Mărgineanu lansează albumul "10 (zece)"

Pe 2 octombrie, chiar de ziua lui, Mihai Mărgineanu va sărbători alături de iubitorii muzicii sale 10 ani de când se află pe scenă și le va oferi acestora un nou album – “10 (zece)”. Concertul de lansare a discului va avea loc la Cinema Patria.
Mihai Margineanu în Club B52

Mihai Margineanu în Club B52

Albumul "10 (zece)" a fost “înregistrat în varianta live, fără nicio tăietură și fără niciun adaos de ‘chimicale’ – sunete sau instrumente de pe calculator”, spune artistul. Discul marchează împlinirea a exact 10 ani de când Mihai Mărgineanu lansa primul său material,“Gore”:

“Împlineam 36 de ani și mi s-a părut că soarta a fost darnică cu mine lăsându-mă să mi se întample așa ceva. N-am avut nici cea mai vagă idee că momentul ăla a fost începutul unei vieți frumoase, cadorisite din plin cu momente perfecte și public din ce în ce mai numeros și mai frumos. Cred că a venit timpul să mai spun ceva”, mărturisește Mărgineanu.

Iar ceea ce “va spune” artistul fanilor săi pe 2 octombrie, la Cinema Patria, este o muzică “dătătoare de stare bună”, pentru care speră ca “dirigintele” public să-i acorde nota "10 (zece)".

Mihai Mărgineanu recunoaște că nu avea de gând să scoată un alt album, însă prea s-au grăbit cântecele astea să fie cântate! Artistul mărturisește că, de-a lungul timpului, a strâns multe povești, așa încât, pe 2 octombrie, la concertul de la Cinema Patria va ajunge în fața publicului “cu tolba plină”:

“De-a lungul celor zece anișori petrecuți pe diferite scene, am strâns multe povești. Unele dintre ele le-am pus pe muzici, altele se vor a fi doar povestite. Cu cele puse pe muzici am eu o problemă și vreau să le arăt oamenilor. Celelalte vor face subiectul unei cărți la vremea senectuții”, spune Mărgineanu.

Așadar, pe 2 octombrie, la Cinema Patria, Mihai Mărgineanu “face cinste” fanilor cu un show special, iar pe scenă se vor regăsi și câțiva dintre prietenii artistului. Biletele se pot achiziționa online sau de la casa de bilete de la Cinema Patria.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Mihai Mărgineanu
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Muzicanți de renume la Balkanik Festival 2015

O nouă ediție Balkanik Festival va aduce pe scenele amenajate la Grădina Uranus și The Ark din București muzicanți de...

Închide