Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra Destiny ALA la "Românii au talent" 2021Destiny ALA a emoționat juriul de la "Românii au talent" cu puterea de a simți muzica chiar dacă nu o aud

Membrii trupei Metallica sunt personajele unei cărți de benzi desenate

Biografia formației Metallica este prezentată într-o carte de benzi desenate. Scrisă de Michael L. Frizell și ilustrată de Jayfri Hashim, ”Orbit: Metallica” urmează îndeaproape istoria trupei încă de la formare.
”Orbit: Metallica”, un comic book ce spune povestea trupei

”Orbit: Metallica”, un comic book ce spune povestea trupei

Peste 3 decenii de istorie a trupei Metallica sunt povestite și ilustrate într-o carte de benzi desenate. În cele 28 de pagini ale primului număr ”Orbit: Metallica” se pune accentul pe contextul muzical din perioada apariției formației. Câteva dintre replicile ce conturează personajul James Hetfield pot fi citite mai jos.

"Sabbath era complet diferit de ceea ce reprezenatau anii '60, știi asta? Muzica lor era cool pentru că era complet anti-hippie. Complet. I-am urât pe cei de la The Beatles. Jethro Tull. Și toate celelalte porcării hippie. Viața nu e cum o văd ei."

Cartea este scrisă de Michael L. Frizell, cunoscut pentru redactarea multor altor biografii pentru nume sonore din lumea muzicii: Ozzy Osbourne, Alice Cooper, Michael Jackson, Prince, Bono. Cele două coperți, disponibile pentru achiziție la alegere, sunt realizate de David A. Frizell. Ilustrațiile din interior sunt semnate de Jayfri Hashim, ce nu doar i-a desenat pe membrii Metallica, ci s-a implicat și în partea de documentare.

"Formarea trupei Metallica marchează începuturile muzicii metal și a trash metal-ului care progresează apoi spre heavy metal în perioada erei glam rock. Mulți greșesc atunci când spun că Metallica e o trupă rock. Nu e. Metallica este prin definiție o formație metal. Au avut îndrăzneala de a face ceva inovativ, iar istoria formării trupei mă fascinează", a declarat Jayfri Hashim.

Până la apariția unui nou album Metallica, fanii și colecționarii pot răsfoi paginile acestei cărți de benzi desenate. Primul număr din ”Orbit: Metallica” poate fi achiziționat online la prețul de 3.99 dolari de pe Comic Flea Market. Pentru a vă face o idee cu privire la interiorul revistei, mai jos aveți câteva pagini.

Pagini din interiorul cărții de benzi desenate ”Orbit: Metallica”

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Citește mai multe despre Metallica
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Program și reguli de acces la concertul HIM

HIM va reveni în România după 9 ani de la primul concert în țara noastră. Pe 31 iulie, Ville Valo...

Închide