Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Meryl Streep este rock star în filmul "Ricki And The Flash" - TRAILER

Meryl Streep intră în pielea unui rock star în filmul "Ricki And The Flash". Așteptată în cinematografe pe 7 august, pelicula spune povestea unui muzician dispus să facă orice sacrificii pentru a-și îndeplini visul de a deveni un nume mare în muzica rock. Cel mai recent trailer al filmului poate fi urmărit în articol.
Meryl Streep în filmul ”Ricki and the Flash”

Meryl Streep în filmul ”Ricki and the Flash”

Cu 3 premii Oscar în palmares, Meryl Streep acceptă o nouă provocare. Actrița americană joacă în "Ricki And The Flash" rolul unui star rock fictiv, Ricki, pelicula prezentând evoluția sa atât pe plan muzical, cât și în relația cu prietenii și familia.

În film, Meryl Streep are ocazia de a interpreta 9 coveruri și o piesă originală, intitulată ”Cold One” și compusă în colaborare cu Jenny Lewis și Johnathan Rice. În lista coverurilor se înscriu piese precum ”I Still Haven't Found What I Was Looking For” (U2), ”American Girl” (Tom Petty) și ”Get The Party Started” (Pink).

Poster ”Ricki and the Flash”

Poster ”Ricki and the Flash”

"Ricki And The Flash" este regizat de Jonathan Demme, premiat cu Oscar pentru filmul ”The Silence Of The Lambs” și nominalizat la Festivalul de Film de la Berlin pentru ”Philadelphia”.

"Meryl este o interpretă atât de carismatică și versatilă pe scenă, încât împreună cu trupa ei, Flash, formează un fel de supergrup. Un film care să prezinte un concert Ricki and the Flash ar fi o reală desfătare pentru public", a declarat regizorul Jonathan Demme.

Mamie Gummer, fiica actriței în viața reală, va avea oportunitatea de a se prezenta publicului ca fiica lui Meryl Streep și pe marile ecrane, aceasta jucând în film rolul fiicei lui Ricki. Până la premiera peliculei, programată pe 7 august, vă invităm să urmăriți cel mai recent trailer.

Meryl Streep - "Ricki And The Flash" - TRAILER

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Neobișnuit: Jon Rose - Omul care face muzică din garduri

Atunci când există voință, talent și creativitate, muzica poate fi făcută din orice avem la îndemână. Un bun exemplu care...

Închide