Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Meryl Streep este rock star în filmul "Ricki And The Flash" - TRAILER

Meryl Streep intră în pielea unui rock star în filmul "Ricki And The Flash". Așteptată în cinematografe pe 7 august, pelicula spune povestea unui muzician dispus să facă orice sacrificii pentru a-și îndeplini visul de a deveni un nume mare în muzica rock. Cel mai recent trailer al filmului poate fi urmărit în articol.

Publicat

pe

Meryl Streep în filmul ”Ricki and the Flash”
Meryl Streep în filmul ”Ricki and the Flash”

Cu 3 premii Oscar în palmares, Meryl Streep acceptă o nouă provocare. Actrița americană joacă în "Ricki And The Flash" rolul unui star rock fictiv, Ricki, pelicula prezentând evoluția sa atât pe plan muzical, cât și în relația cu prietenii și familia.

În film, Meryl Streep are ocazia de a interpreta 9 coveruri și o piesă originală, intitulată ”Cold One” și compusă în colaborare cu Jenny Lewis și Johnathan Rice. În lista coverurilor se înscriu piese precum ”I Still Haven't Found What I Was Looking For” (U2), ”American Girl” (Tom Petty) și ”Get The Party Started” (Pink).

Poster ”Ricki and the Flash”

Poster ”Ricki and the Flash”

"Ricki And The Flash" este regizat de Jonathan Demme, premiat cu Oscar pentru filmul ”The Silence Of The Lambs” și nominalizat la Festivalul de Film de la Berlin pentru ”Philadelphia”.

"Meryl este o interpretă atât de carismatică și versatilă pe scenă, încât împreună cu trupa ei, Flash, formează un fel de supergrup. Un film care să prezinte un concert Ricki and the Flash ar fi o reală desfătare pentru public", a declarat regizorul Jonathan Demme.

Mamie Gummer, fiica actriței în viața reală, va avea oportunitatea de a se prezenta publicului ca fiica lui Meryl Streep și pe marile ecrane, aceasta jucând în film rolul fiicei lui Ricki. Până la premiera peliculei, programată pe 7 august, vă invităm să urmăriți cel mai recent trailer.

Meryl Streep - "Ricki And The Flash" - TRAILER

Trending