Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă "Lights Down", noul single John Newman de pe albumul "Revolve" - AUDIO

John Newman a anunțat lansarea celui de-al doilea album din carieră, "Revolve". Discul va ajunge la fani pe 16 octombrie, urmând a fi pus în vânzare prin intermediul Island Records și Universal Records. Vestea vine însoțită și de o piesă nouă, "Lights Down", ce poate fi ascultată în articol.

Publicat

pe

John Newman
John Newman

După 2 ani de la apariția albumului de debut ”Tribute”, John Newman a revenit cu un nou material de studio. Intitulat "Revolve", cel de-al 2-lea disc din cariera artistului britanic va fi lansat în toamna acestui an, pe 16 octombrie.

Primul single dezvăluit de pe noul material a fost ”Come And Get It”, acesta fiind prezentat publicului împreună cu un videoclip în regia lui Alex Herron (ce a colaborat și cu Inna, Tinnie Tempah și Professor Green). Continuând promovarea, John Newman publică ce-a dea doua piesă de pe albumul "Revolve". Noul single se numește "Lights Down" și poate fi descărcat automat de către toți cei care precomandă discul.

John Newman - "Lights Down"

Pentru albumul "Revolve", John Newman a lucrat cu Steve Booker, Mike Spencer și marele artist de R&B, soul și funk Charlie Wilson, nominalizat de 9 ori la Premiile Grammy. Materialul include 11 piese în format standard și 14 în versiunea deluxe.

Tracklist "Revolve" - John Newman:

  1. Revolve (feat. Idris Elba)
  2. All My Heart
  3. Something Special
  4. Lights Down
  5. Come and Get It
  6. Never Give It Up
  7. Tiring Game (feat. Charlie Wilson)
  8. Give You My Love
  9. I’m Not Your Man
  10. Killing Me
  11. We All Get Lonely

The Deluxe Edition

  1. Revolve (feat. Idris Elba)
  2. All My Heart
  3. Something Special
  4. Lights Down
  5. Come and Get It
  6. Blame (feat. John Newman) – Calvin Harris
  7. Never Give It Up
  8. Tiring Game (feat. Charlie Wilson)
  9. Give You My Love
  10. I’m Not Your Man
  11. Call It Off
  12. Killing Me
  13. The Past
  14. We All Get Lonely
John Newman - ”Revolve” (copertă album)

John Newman - ”Revolve” (copertă album)

John Newman, la doar 24 de ani, are deja în palmares un album și un single plasate pe primul loc în topurile din UK. Discul „Tribute” și hitul „Love Me Again” i-au adus tânărului artist satisfacția muncii, în spatele acestor reușite ascunzându-se un spirit creativ, energic și perfecționist. A crescut cu muzica celor de la Motown și Northern Soul, trupele preferate ale mamei sale. La chitară a început să cânte de la vârsta de 14 ani, copilăria petrecându-și-o într-un mic orășel din nordul Londrei, Yorkshire Dales. Inițial nu și-a dorit o carieră în muzică, chiar și după primul contact cu chitara visându-se mai curând compozitor ori DJ, și nicidecum star pop.

În luna februarie, John Newman a confirmat prezența la Untold Festival din Cluj-Napoca. Artistul britanic va reveni în România pe 1 august 2015, la un an de la primul său concert în țara noastră, susținut în cadrul Summer Well 2014.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 30 iulie 2015

UNTOLD FESTIVAL 2015

Loc
Cluj Arena
Comentează

Trending