Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO Stand-Up RevolutionStand-up Revolution, emisiunea cu Teo, Vio, Costel și Dan Badea în juriu, e prezentată de Ilona Brezoianu și Șerban Copoț VUNK cu Ioana Ignat - Ultimul anuntVUNK și Ioana Ignat - Ultimul anunț Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021

Lemar, un nou artist în deschiderea concertului Robbie Williams de la București

După Delia, un nou artist este confirmat în deschiderea concertului Robbie Williams de la București: Lemar. Cântăreț și producător britanic de muzică R&B cu peste 2 milioane de albume vândute în UK, acesta va încânta publicul din România cu hiturile sale înainea show-ului pregătit de Williams pentru 17 iulie.
Lemar

Lemar

Concertul Robbie Williams din Piața Constituției va beneficia de două acte artistice în deschidere: Delia și Lemar, un artist și producător englez cu 7 piese în Top 10 UK singles.

Ascensiunea în muzică a lui Lemar se datorează participării la concursul de talente lansat de BBC Fame Academy, fiind considerat cel mai de succes artist britanic din categoria ”foști concurenți de reality show-uri”. Artistul are 4 albume de studio vândute în 2 milioane de exemplare, cele mai cunoscute piese ale sale fiind "It's Not That Easy", "Time to Grow", "Don't Give It Up" și "If There's Any Justice".

Lemar - "If There's Any Justice"

Lemar a semnat în luna iunie a acestui an un contract cu casa de discuri BMG, unde va scoate un nou album. ‘The Letter’ este primul single extras de pe albumul cu același nume și este o versiune curajoasă a clasicei piese înregistrate inițial de ‘The Boxtops’, iar mai apoi de către Joe Cocker.

‘Deși inițial am planificat să mergem pe varianta înregistrată de ‘The Boxtop’, în final am ales-o pe cea a lui Joe Cocker, deoarece este mai aspră și interpretată live se va auzi incredibil. Imediat după ce m-am întors în Londra, de la studioul de înregistrari din LA, am aflat că Joe Cocker s-a stins din viață, așa că a devenit un fel de tribut pentru acesta.’ - Lemar

The Letter’, noul album al lui Lemar de pe care este extras single-ul, este un album soul cu sound vintage; a fost înregistrat live împreună cu legendarul producător Larry Klein și îi evidențiază timbrul vocal distinct si versatil. Albumul care conține 11 piese îmbină noi intrepretări ale soul-ului classic, atent selecționate de către Lemar, cu compoziții proprii ale acestuia.

Lemar - ”The Letter”

Delia va cânta înaintea lui Lemar. Conform organizatorilor, alegerea Deliei ca prim act artistic în deschiderea lui Robbie Williams a fost una firească.

"Decizia de a alege artistul care va cânta în deschiderea concertului lui Robbie Williams a fost evidentă încă de la început, Delia fiind unica voce autohtonă potrivită pentru acest moment. Ascensiunea sa în cariera este remarcabilă și reușește, prin producția și echipa cu care se prezintă, să ofere un show live de înaltă calitate." - Denise Săndulescu, Local promoter

Recent, noul videoclip Delia, "Da, mamă", a depășit pragul de un milion de vizualizări în doar 30 de ore de când a fost lansat. Artista a stabilit astfel un nou record în România, după ce piesa anterioară, “Cum ne noi", a marcat și ea o performanță, devenind prima piesa în limba română cu peste 10 milioane de vizualizări pe YouTube în mai puţin de o lună.

Delia - "Da, mama" (by Carla's Dreams)

Robbie Williams va concerta pentru prima oară în România pe 17 iulie 2015 în Piața Constituției din București.  Fanii din România se vor bucura de un playlist de tip „Best Of”, ce va include majoritatea hiturilor lui Robbie Williams. Concertul artistului va fi jumătate pop – pe formatul Greatest Hits, jumătate jazz și va dura aproximativ 2 ore și jumătate.

Bilete concert Robbie Williams în România:

  • SOLD OUT: 189 de lei – Categoria Normal Circle (Au fost epuizate biletele promoționale la 151,20 lei)
  • 189 de lei – Peluza Palatului Parlamentului
  • SOLD OUT: 572,40 de lei – Categoria Diamond Circle – 530 lei + TAXE (număr limitat de bilete) = 572,40 lei
  • 464,40 de lei – Categoria Golden Circle
  • 680,40 de lei – Categoria VIP – Tribuna 1+2 (cu locuri)

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește și acest articol:

Citește mai multe despre Delia MatacheLemarRobbie Williams
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Reacții la noua piesă Inna, "Bop Bop", de la Andreea Esca, Smiley și Antonia - VIDEO

Noul single Inna se numește "Bop Bop" și va fi lansat peste câteva zile. Deși piesa nu a fost încă...

Închide