Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Sky Rojo", un nou serial de la creatorii "La Casa de Papel""Sky Rojo", un nou serial de la creatorii "La Casa de Papel", apare în martie pe Netflix - TRAILER Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden Roxen (2019)Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021 Gianina, Dorel și Bobiță în ”Las Fierbinți”"Las Fierbinți" revine în februarie la PRO TV cu sezonul 18

"Conversații reale și imaginare cu Lana Del Rey", noua carte scrisă de James Franco

Actorul american James Franco a scris o carte despre Lana Del Rey. Volumul se intitulează "Real And Imaginary Conversations With Lana Del Rey" (în traducere ”Conversații reale și imaginare cu Lana Del Rey”) și va fi lansat în martie 2016.
James Franco și Lana Del Rey

James Franco și Lana Del Rey

După un scurt eseu despre Lana Del Rey, publicat recent în V Magazine, James Franco revine cu partea a doua a proiectului său despre autoarea hitului ”Summer Sadness”. Actorul a scris o carte cu un titlu intrigant: "Real And Imaginary Conversations With Lana Del Rey", provocând astfel cititorii la un exercițiu interesant: acela de a distinge între real și fictiv.

Volumul este semnat de James Franco, din poziția de autor, și David Shields, din poziția de coautor. "Real And Imaginary Conversations With Lana Del Rey" include poze cu Franco și Del Rey realizate prin intermediul Impossible film pentru camere Polaroid, detalii despre conținut nefiind încă dezvăluite. Cartea va fi lansată în martie 2016.

În scrierile sale anterioare despre Lana Del Rey, James Franco vorbea despre efectul pe care îl are muzica și clipurile artistei asupra sa.

”Atunci când îi urmăresc videoclipurile și îi ascult muzica îmi amintesc de toate lucrurile pe care le iubesc la LA. (...) Singura diferență dintre mine și Lana este vocea ei, care-ți rămâne în minte. Asta schimbă totul. Vocea este centrul atenției, influențând percepția asupra a tot ceea ce are legătură cu ea.”

În ianuarie 2015, James Franco avea și planuri cinematografice cu Lana Del Rey, cei doi analizând ideea realizării unui film.

„Ea are deja o idee pentru film. Vreau să mă implic în proiect pentru că va fi ceva similar peliculei ”Sunset Boulevard”. E despre o femeie care stă singură într-o casă mare din LA. Nu vrea să iasă afară și începe să o ia razna și să devină paranoică, crezând că există oameni care o urmăresc mereu, chiar și în propria casă”, declara James Franco în urmă cu câteva luni.

Alte detalii despre acest proiect nu au mai fost dezvăluite, filmul părând a fi rămas în stadiul de idee.

Citește mai multe despre Lana Del Rey
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Fără "Song 2", Blur nu ar mai fi invitată să cânte la festivaluri

Interpretarea hiturilor a devenit o condiție de intrare la festivaluri pentru trupa Blur. Conform bateristului Dave Rowntree, organizatorii nu i-ar...

Închide