Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Korn a remixat noul single Rihanna, "Bitch Better Have My Money" - AUDIO

Korn a dat frâu liber imaginației și a înregistrat o nouă versiune a ultimei piese lansate de Rihanna, "Bitch Better Have My Money". Vocea artistei și negativul au fost păstrate, instrumentalul realizat de formație peticind, pe alocuri, melodia Rihannei.
Rihanna VS. Korn

Rihanna VS. Korn

Noul single Rihanna, "Bitch Better Have My Money", a ajuns și la urechile trupei Korn, care s-a hotărât, cu acest prilej, să regândească partea instrumentală. Versiunea formației pare a fi rezultatul unei ședințe destul de scurte, dar distractive, în studioul de înregistrări, într-un moment de relaxare după repetiții.

Un exercițiu interesant de imaginație ar fi suprapunerea noii versiuni a piesei peste videoclipul dezvăluit recent de Rihanna. Cei care vor să încerce acest experiment, pot da play remixului Korn, lăsând ca videoclipul să ruleze, în paralel, fără sonor.

Korn Remix: Rihanna - "Bitch Better Have My Money" - AUDIO

Rihanna - "Bitch Better Have My Money" - VIDEOCLIP

Korn este un nume cu greutate al curentului nu metal, formația reușind ca în cei peste 20 de ani de activitate să-și păstreze un loc fruntaș în lista preferințelor iubitorilor acestui gen. Lansată în 1993 cu albumul demo ”Neidermayer’s Mind”, Korn a cunoscut succesul internațional odată cu cel de-al treilea album din carieră, ”Follow the Leader” (1998). Discul a debutat direct pe primul loc în clasamentul Billboard 200, fiind răsplătit cu cinci discuri de platină pentru vânzări de peste 10 milioane de copii în întreaga lume. Materialul a inclus o serie de colaborări cu alți artiști cunoscuți printre care Ice Cube, Tre Hardson(membru al trupei Pharcyde), Fred Durst (Limp Bizkit) dar și actorul Cheech Marin.

Anul acesta, Korn va ajunge pentru prima dată la București, în formula Jonathan Davis (voce, cimpoi), James „Munky” Shaffer (chitara), Brian „Head” Welch (chitara, backing vocal), Reginald „Fieldy” Arvizu (bass) și Ray Luzier (tobe, percutie). Concertul va avea loc pe 3 august, la Arenele Romane, si va include hituri, dar și piese de pe primul album al trupei, cu ocazia celei de-a 20-a aniversări. În deschidere, publicul va putea să-i vada pe: Point Blank (Macedonia), Coma, Implant Pentru Refuz si DJ Hefe.

Bilete concert Korn la București în 2015:

  • 160 lei
  • 180 lei (în ziua evenimentului, la intrare)
  • 200 lei (bilete Early Entry)

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Korn
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă "Fallaste Corazón", noua piesă a lui Julio Iglesias dedicată marilor compozitori mexicani - AUDIO

La 12 ani de la apariția ultimului său album în limba maternă, Julio Iglesias lansează o nouă piesă în limba...

Închide