Urmărește-ne în Social Media

WTF

Korn a remixat noul single Rihanna, "Bitch Better Have My Money" - AUDIO

Korn a dat frâu liber imaginației și a înregistrat o nouă versiune a ultimei piese lansate de Rihanna, "Bitch Better Have My Money". Vocea artistei și negativul au fost păstrate, instrumentalul realizat de formație peticind, pe alocuri, melodia Rihannei.

Publicat

pe

Rihanna VS. Korn
Rihanna VS. Korn

Noul single Rihanna, "Bitch Better Have My Money", a ajuns și la urechile trupei Korn, care s-a hotărât, cu acest prilej, să regândească partea instrumentală. Versiunea formației pare a fi rezultatul unei ședințe destul de scurte, dar distractive, în studioul de înregistrări, într-un moment de relaxare după repetiții.

Un exercițiu interesant de imaginație ar fi suprapunerea noii versiuni a piesei peste videoclipul dezvăluit recent de Rihanna. Cei care vor să încerce acest experiment, pot da play remixului Korn, lăsând ca videoclipul să ruleze, în paralel, fără sonor.

Korn Remix: Rihanna - "Bitch Better Have My Money" - AUDIO

Rihanna - "Bitch Better Have My Money" - VIDEOCLIP

Korn este un nume cu greutate al curentului nu metal, formația reușind ca în cei peste 20 de ani de activitate să-și păstreze un loc fruntaș în lista preferințelor iubitorilor acestui gen. Lansată în 1993 cu albumul demo ”Neidermayer’s Mind”, Korn a cunoscut succesul internațional odată cu cel de-al treilea album din carieră, ”Follow the Leader” (1998). Discul a debutat direct pe primul loc în clasamentul Billboard 200, fiind răsplătit cu cinci discuri de platină pentru vânzări de peste 10 milioane de copii în întreaga lume. Materialul a inclus o serie de colaborări cu alți artiști cunoscuți printre care Ice Cube, Tre Hardson(membru al trupei Pharcyde), Fred Durst (Limp Bizkit) dar și actorul Cheech Marin.

Anul acesta, Korn va ajunge pentru prima dată la București, în formula Jonathan Davis (voce, cimpoi), James „Munky” Shaffer (chitara), Brian „Head” Welch (chitara, backing vocal), Reginald „Fieldy” Arvizu (bass) și Ray Luzier (tobe, percutie). Concertul va avea loc pe 3 august, la Arenele Romane, si va include hituri, dar și piese de pe primul album al trupei, cu ocazia celei de-a 20-a aniversări. În deschidere, publicul va putea să-i vada pe: Point Blank (Macedonia), Coma, Implant Pentru Refuz si DJ Hefe.

Bilete concert Korn la București în 2015:

  • 160 lei
  • 180 lei (în ziua evenimentului, la intrare)
  • 200 lei (bilete Early Entry)

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte luni, 3 august 2015

KoRn

Loc
Arenele Romane
PUBLICITATE
Comentează
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2022 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Trending