Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Joe Satriani a lansat "Shockwave Supernova", piesa ce dă titlul celui de-al 15-lea album - AUDIO

Joe Satriani a lansat piesa ce poartă numele noului său album, "Shockwave Supernova". Discul va fi promovat anul acesta în cadrul concertelor de la București și Cluj-Napoca, de pe 12, respectiv 13 octombrie.
Joe Satriani in deschiderea concertului de la Bucuresti

Joe Satriani in deschiderea concertului de la Bucuresti

Joe Satriani va lansa pe 24 iulie cel de-al 15-lea album de studio, ”Shockwave Supernova”. Discul a fost înregistrat anul trecut la Skywalker Sound din Lucas Valley, CA, fiind produs de Satch și John Cuniberti, vechi prieteni și colaboratori ai chitaristului. Muzicienii cu care a lucrat pentru înregistrarea noilor compoziții sunt Mike Keneally (clape, chitară), Marco Minnemann (tobe) și Bryan Beller (bas), pe care Satriani îi apreciază foarte mult.

„Nu aș fi putut să cer o trupă mai bună pentru a da viață acestor piese”, a declarat chitaristul.

Primul single extras de pe noul disc a fost „On Peregrine Wings”, compoziția având ca inspirație un serial de animație creat de Joe Satriani împreună cu Ned Evett. Show-ul se numește ”Crystal Planet” și este o extindere a pasiunii lui Satriani pentru SF-uri.

Noua piesă lansată de chitarist poartă chiar titlul albumului, "Shockwave Supernova". Compoziția aduce în atenția publicului latura extrovertită a lui Joe Satriani, vizibilă în special atunci când mânuiește chitara pe scenă.

Joe Satriani - "Shockwave Supernova"

Shockwave Supernova” conține 15 piese noi și poate fi deja precomandat de pe site-ul oficial al lui Joe Satriani, iTunes și Amazon.

Tracklist „Shockwave Supernova” – Joe Satriani:

 1. Shockwave Supernova
 2. Lost in a Memory
 3. Crazy Joey
 4. In My Pocket
 5. On Peregrine Wings
 6. Cataclysmic
 7. San Francisco Blue
 8. Keep on Movin’
 9. All of My Life
 10. A Phase I’m Going Through
 11. Scarborough Stomp
 12. Butterfly and Zebra
 13. If There Is No Heaven
 14. Stars Race Across the Sky
 15. Goodbye Supernova

Joe Satriani va reveni toamna aceasta în România. Pe 12 octombrie 2015, acesta va concerta la Sala Polivalentă din București, iar pe 13 octombrie va urca pe scena Sălii Polivalente din Cluj-Napoca. Muzicianul va fi însoțit de membrii trupei sale, Marco Minnemann (tobe), Bryan Beller (bass) și Mike Keneally (clape, chitară). Prețurile biletelor pot fi consultate accesând linkurile de mai jos.

Citește mai multe despre Joe Satriani
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lana Del Rey a lansat piesa "Honeymoon" - AUDIO

Lana Del Rey a lansat o nouă piesă, intitulată "Honeymoon". Melodia dă titlul noului ei album, așteptat pe piață în...

Închide