Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden

Gheorghe Zamfir a primit o stea pe Aleea Celebrităților din Maastricht

Gheorghe Zamfir a primit o stea pe Aleea Celebrităților din Maastricht, numele său aflându-se printre marile personalități ale lumii.

GHEORGHE ZAMFIR la Ateneul Român │ FOTO: MARIN RAICA / JURNALUL NATIONAL

Gheorghe Zamfir are acum propria stea pe Aleea Celebrităților din Maastricht și a ținut să își anunțe fanii de acest fapt, pe pagina sa oficială de facebook. Momentan artistul se află în Olanda, însoțit de o delegație de 55 de români și va susține o serie de șapte concerte alături de André Rieu.

„Bună dragilor! Eu am primit în dar o stea! O stea pe ALEEA CELEBRITĂȚILOR, în Maastricht!
Vreau să o ofer tuturor romanilor în semn de mare dragoste pentru voi!” a anunțat Gheorghe Zamfir.

Steaua lui Gheorghe Zamfir de pe Aleea Celebrităților din Maastricht

Steaua lui Gheorghe Zamfir de pe Aleea Celebrităților din Maastricht

Românii au avut ocazia de a-l revedea recent pe Gheorghe Zamfir în cadrul concertelor lui André Rieu, susținute în Piața Constituției în luna iunie. Atunci artistul a cântat o parte dintre cele mai celebre piese românești alături de violonistul olandez și de Johann Strauss Orchestra, emoționând întregul public.

Maestrul Gheorghe Zamfir, este autor a peste 300 de lucrări în stil folcloric, cameral, coral, vocal, instrumental şi simfonic, a vândut peste 120 de milioane de discuri în toată lumea, are peste 160 de albume înregistrate, şi peste 100 de discuri de aur şi de platină, alături denenumărate distincţii şi onoruri la nivel mondial.

Citește mai multe despre Gheorghe Zamfir
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Un videoclip lansat de Beyonce, sursa de inspirație pentru design-ul unui zgârie-nori - POZE

O firmă australiană de arhitectură și design va construi în Melbourne o clădire impozantă de 78 de etaje, având ca...

Închide