Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală Horia Brenciu, la "Rețeaua de idoli": "Îmi e frică de penibil" Cum plănuiește Vama să deschidă Vama. Tudor Chirilă: "Ce facem și-am făcut tot anul ăsta din studiourile noastre, putem să facem și de pe plajă" Chris Martin în concertul ”Coldplay: Everyday Life Live in Jordan”Coldplay pregătește lansarea unui album ce s-ar putea intitula "Music Of The Spheres" Mariah Carey primind prima doză de vaccin anti-COVID-19Mariah Carey atinge o notă înaltă în timp ce se vaccinează anti-COVID - VIDEO

Gheorghe Zamfir a primit o stea pe Aleea Celebrităților din Maastricht

Gheorghe Zamfir a primit o stea pe Aleea Celebrităților din Maastricht, numele său aflându-se printre marile personalități ale lumii.

GHEORGHE ZAMFIR la Ateneul Român │ FOTO: MARIN RAICA / JURNALUL NATIONAL

Gheorghe Zamfir are acum propria stea pe Aleea Celebrităților din Maastricht și a ținut să își anunțe fanii de acest fapt, pe pagina sa oficială de facebook. Momentan artistul se află în Olanda, însoțit de o delegație de 55 de români și va susține o serie de șapte concerte alături de André Rieu.

„Bună dragilor! Eu am primit în dar o stea! O stea pe ALEEA CELEBRITĂȚILOR, în Maastricht!
Vreau să o ofer tuturor romanilor în semn de mare dragoste pentru voi!” a anunțat Gheorghe Zamfir.

Steaua lui Gheorghe Zamfir de pe Aleea Celebrităților din Maastricht

Steaua lui Gheorghe Zamfir de pe Aleea Celebrităților din Maastricht

Românii au avut ocazia de a-l revedea recent pe Gheorghe Zamfir în cadrul concertelor lui André Rieu, susținute în Piața Constituției în luna iunie. Atunci artistul a cântat o parte dintre cele mai celebre piese românești alături de violonistul olandez și de Johann Strauss Orchestra, emoționând întregul public.

Maestrul Gheorghe Zamfir, este autor a peste 300 de lucrări în stil folcloric, cameral, coral, vocal, instrumental şi simfonic, a vândut peste 120 de milioane de discuri în toată lumea, are peste 160 de albume înregistrate, şi peste 100 de discuri de aur şi de platină, alături denenumărate distincţii şi onoruri la nivel mondial.

Citește mai multe despre Gheorghe Zamfir
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Un videoclip lansat de Beyonce, sursa de inspirație pentru design-ul unui zgârie-nori - POZE

O firmă australiană de arhitectură și design va construi în Melbourne o clădire impozantă de 78 de etaje, având ca...

Închide