Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod

Gheorghe Zamfir a primit o stea pe Aleea Celebrităților din Maastricht

Gheorghe Zamfir a primit o stea pe Aleea Celebrităților din Maastricht, numele său aflându-se printre marile personalități ale lumii.

GHEORGHE ZAMFIR la Ateneul Român (foto: MARIN RAICA / JURNALUL NATIONAL)

Gheorghe Zamfir are acum propria stea pe Aleea Celebrităților din Maastricht și a ținut să își anunțe fanii de acest fapt, pe pagina sa oficială de facebook. Momentan artistul se află în Olanda, însoțit de o delegație de 55 de români și va susține o serie de șapte concerte alături de André Rieu.

„Bună dragilor! Eu am primit în dar o stea! O stea pe ALEEA CELEBRITĂȚILOR, în Maastricht!
Vreau să o ofer tuturor romanilor în semn de mare dragoste pentru voi!” a anunțat Gheorghe Zamfir.

Steaua lui Gheorghe Zamfir de pe Aleea Celebrităților din Maastricht

Steaua lui Gheorghe Zamfir de pe Aleea Celebrităților din Maastricht

Românii au avut ocazia de a-l revedea recent pe Gheorghe Zamfir în cadrul concertelor lui André Rieu, susținute în Piața Constituției în luna iunie. Atunci artistul a cântat o parte dintre cele mai celebre piese românești alături de violonistul olandez și de Johann Strauss Orchestra, emoționând întregul public.

Maestrul Gheorghe Zamfir, este autor a peste 300 de lucrări în stil folcloric, cameral, coral, vocal, instrumental şi simfonic, a vândut peste 120 de milioane de discuri în toată lumea, are peste 160 de albume înregistrate, şi peste 100 de discuri de aur şi de platină, alături denenumărate distincţii şi onoruri la nivel mondial.

Citește mai multe despre Gheorghe Zamfir
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Un videoclip lansat de Beyonce, sursa de inspirație pentru design-ul unui zgârie-nori - POZE

O firmă australiană de arhitectură și design va construi în Melbourne o clădire impozantă de 78 de etaje, având ca...

Închide