Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Fiul lui Nick Cave a murit după ce a căzut de pe o stâncă

O știre care cutremură întreaga industrie muzicală este cea a accidentului suferit de fiul lui Nick Cave, Arthur, care și-a pierdut viața după ce s-a prăbușit de pe o stâncă de pe coasta de sud a Angliei, din zona Brighton.

Publicat

pe

│ FOTO: latestcommentary.com

Arthur Cave, unul dintre gemenii mezini ai lui Nick Cave în vârstă de 15 ani, a fost găsit marți seară de către trecători la baza stâncilor din Ovingdean, Brighton, cu răni grave în urma unei căzături de aproximativ 100 de metri. A fost dus de urgență la spital, dar din păcate nu i-a putut fi salvată viața.

Poliția declară că moartea adolescentului este privită ca un accident și că nu există suspiciuni de crimă sau de sinucidere. Cu câteva ore înainte de întâmplarea nefericită Arthur trimisese un selfie prietenilor cu el zâmbind de pe marginea prăpastiei.

Prietena care primise fotografia de la Arthur declară că el ar fi putut ajunge în acea zonă mergând în vizită la un prieten.

Soții Cave roagă publicul să le respecte durerea și să le permită să stea în liniște.

Fratele geamăn al lui Arthur, Earl, a lăsat un bilet scris de mână pe stânca unde s-a întâmplat incidentul, o dedicație emoționantă pentru fratele său în care a scris: "Arthur, te iubesc atât de mult. Ai fost o bucurie și nu te voi uita niciodată. Ai fost cel mai bun frate pe care mi l-aș fi putut dori."

Earl's note to Arthur

Trending