Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden Roxen (2019)Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021

Festivalul I AM THE ROCKER se reconfigurează

Din cauza unor probleme de producție ce au survenit în ultimul moment, compania Phoenix Entertainment se vede nevoită să reconfigureze structura festivalului I AM THE ROCKER. O parte dintre show-uri vor fi mutate în Silver Church, concertul Dream Theater urmând a fi reprogramat în 2016. Cei care doresc, pot schimba biletele pentru I AM THE ROCKER cu bilete la alte concerte.
I Am The Rocker

I Am The Rocker

Update: Kempes a anunțat retragerea din programul warmup party-ului din cauza imposibilitatii realizarii unei repetiții.
Vocalistul a făcut următoarea declarație:

Am luat aceasta decizie deoarece organizatorul, Phoenix Entertainment, nu ne-a oferit conditiile necesare si nu a fost fair play fata de Ovidiu Ioncu Kempes, in privinta celor doua evenimente( Warm up Party si Festivalul I am The Rocker):nu este normal fata de un muzician sa astepte pana in ultimul moment stabilirea unei repetitii sau a unei probe de sunet( conditii cerute de catre managementul Kempes).
Fara aceste conditii minime, nu putem lua parte la acest eveniment, considerand acestea ca pe o lipsa de respect atat fata de artist cat si fata de public.

În urma unor probleme de ultim moment, organizatorii au decis să reconfigureze evenimentul astfel:

  • Vineri, 3 iulie, va avea loc warm-up party-ul oficial, în clubul Silver Church, alături de toboșarul Mike Terrana și trupa sa cărora li se alătură legendarul Ovidiu Ioncu Kempes. Terrana și Kempes vor face un show tribut în memoria lui Ronnie James Dio, iar la final cei de la White Walls îi vor acompania într-un jam session inedit. Accesul se va face pe baza abonamentelor și a biletelor pe zile valide, iar pentru cei care nu dețin abonamente/tichete pe zile la festival, prețul va fi de 50 de lei. Porțile clubului se deschid la ora 19:00, show-ul urmând să înceapă la ora 21:00.
  • Sâmbătă, 4 iulie, tot în Silver Church, publicul se va putea întâlni în premieră în România cu legendarii Black Star Riders (The New Thin Lizzy), cu reprezentanții de seamă ai pagan metal-ului, Arkona, dar și cu Hatemode. Accesul va fi gratuit pentru posesorii de bilete pe zile și abonamante. Cei care nu și-au achiziționat bilet la festival până acum, vor putea cumpăra bilete la intrare la prețul de 100 de lei. Porțile se deschid la ora 19:30, iar show-ul este programat să înceapă la ora 20:00.
  • Duminică, 5 iulie, în Silver Church este declarată noaptea metal-ului românesc, fanii putând lua parte la concertele unora dintre cele mai de seamă trupe ale momentului: Kistvaen, Goodbye To Gravity, Days of Confusion și Negative Core. Porțile se deschid la 19:00, show-urile vor începe la 20:00.

Așadar, fanii vor avea acces la toate evenimentele de mai sus în baza biletelor pe zile sau a abonamentelor achiziționate pentru I AM THE ROCKER, dar își vor putea recupera și contravaloarea biletelor integral, după desfășurarea concertelor enunțate mai sus.

Mayhem, Carcass, Skindred, Kamelot, Soulfly și toate celelalte trupe participante regretă că vor rata întâlnirea cu fanii la București.

Concertul Dream Theater se reprogramează în 2016

  • Capul de afiș al festivalului, trupa Dream Theater, și-a exprimat regretul, dar se va întoarce în 2016, iar biletele achiziționate pentru I AM THE ROCKER rămân valabile și pentru acest concert.
  • Managementul formației Dream Theater încurajează fanii să păstreze biletele pentru 2016.

Organizatorii mulțumesc plătitorilor de bilete și oferă intrare gratuită la alte concerte

”Dorim să le mulțumim plătitorilor de bilet pentru susținerea pe care o manifestă față de mișcarea rock și metal și ne pare rău pentru această situație nefericită.

Mulțumirile noastre nu se rezumă la cuvinte, ci și la fapte, astfel că le vom oferi celor care și-au procurat abonamente la festival, intrare gratuită la concertele Cannibal Corpse, Black Label Society, HIM + The Aristocrats sau Tony Macalpine (ultimele două la alegere), iar cei care dețin bilete pe o zi vor putea alege 2 show-uri la alegere dintre cele enunțate mai sus, aceștia trebuind doar să prezinte biletul valid achiziționat pentru I AM THE ROCKER.” - Phoenix Entertainment 

Cei care doresc să își recupereze banii o pot face prezentând biletul valid la punctele de vânzare din rețeaua Eventim de unde și le-au cumpărat.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Dream Theater
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Muzeul Rolling Stones, în 12 orașe din lume în 2016

Deși în mod obișnuit discografia este cea care constituie istoria unei trupe muzicale, un alt mod de a se prezenta...

Închide