Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Ascultă "Fallaste Corazón", noua piesă a lui Julio Iglesias dedicată marilor compozitori mexicani - AUDIO

La 12 ani de la apariția ultimului său album în limba maternă, Julio Iglesias lansează o nouă piesă în limba spaniolă, “Fallaste corazón”. Melodia este extrasă de pe discul “MÉXICO - Julio Iglesias”, un proiect prin care artistul aduce un omagiu marilor compozitori din Mexic.
Julio Iglesias

Julio Iglesias

Artistul latino cu cele mai mari vânzări din istoria industriei muzicale, Julio Iglesias, va lansa anul acesta un nou album în limba spaniolă. Discul se dorește a fi un tribut adus uneia dintre țările care l-au îndrăgit încă de la primul său material, “Mexican”.

Julio Iglesias a cântat în Mexic pentru prima dată în anii 70, cucerind astfel cel mai mare public vorbitor de limbă spaniolă. Simpatia a fost reciprocă, artistul îndrăgostindu-se la rândul său de această țară.

“Mexic este o țară pe care o iubesc nespus de mult. Poporul mexican mi-a dăruit multe momente de neuitat. Cunosc această țară ca și cum ar fi patria mea și o port mereu în suflet.” - Julio Iglesias

MÉXICO - Julio Iglesias” este titlul ce da viață acestui proiect, ce va ajunge la public pe 18 septembrie 2015. Până atunci, fanii artistului pot asculta piesa "Fallaste Corazón", prima compoziție extrasă de pe noul material.

Julio Iglesias - "Fallaste Corazón"

MÉXICO - Julio Iglesias” cuprinde 12 cântece cu iz mexican, interpretate în stilul Julio Iglesias și cu un aranjament muzical modern. Discul este un omagiu adus marilor compozitori mexicani.

“Muzica mexicană este universală, iar compozitorii ei sunt legendari. Acest disc este dedicat acestor mari compozitori care, generație după generație, ne-au umplut viețile de dragoste, nostalgie, amintiri și momente care, în ciuda trecerii timpului rămân vii în sufletele noastre. Cu tot respectul și cu o profundă admirație.” - Julio Iglesias

În luna iunie, Julio Iglesias a fost supus unei intervenții chirurgicale la spate, din acest motiv concertul artistului de la București fiind amânat. Organizatorii vor anunța în perioada următoare data la care va fi reprogramat spectacolul ce ar fi trebuit să aibă loc pe 2 iulie.

Citește mai multe despre Julio Iglesias
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Proiecții video pe fațada Palatului Parlamentului și concert Parov Stelar la iMapp Bucharest

Parov Stelar Band va concerta pe 19 septembrie în cadrul iMapp Bucharest, unul dintre cele mai mari spectacole de video-mapping...

Închide