Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Ascultă "Fallaste Corazón", noua piesă a lui Julio Iglesias dedicată marilor compozitori mexicani - AUDIO

La 12 ani de la apariția ultimului său album în limba maternă, Julio Iglesias lansează o nouă piesă în limba spaniolă, “Fallaste corazón”. Melodia este extrasă de pe discul “MÉXICO - Julio Iglesias”, un proiect prin care artistul aduce un omagiu marilor compozitori din Mexic.

Publicat

pe

Julio Iglesias
Julio Iglesias

Artistul latino cu cele mai mari vânzări din istoria industriei muzicale, Julio Iglesias, va lansa anul acesta un nou album în limba spaniolă. Discul se dorește a fi un tribut adus uneia dintre țările care l-au îndrăgit încă de la primul său material, “Mexican”.

Julio Iglesias a cântat în Mexic pentru prima dată în anii 70, cucerind astfel cel mai mare public vorbitor de limbă spaniolă. Simpatia a fost reciprocă, artistul îndrăgostindu-se la rândul său de această țară.

“Mexic este o țară pe care o iubesc nespus de mult. Poporul mexican mi-a dăruit multe momente de neuitat. Cunosc această țară ca și cum ar fi patria mea și o port mereu în suflet.” - Julio Iglesias

MÉXICO - Julio Iglesias” este titlul ce da viață acestui proiect, ce va ajunge la public pe 18 septembrie 2015. Până atunci, fanii artistului pot asculta piesa "Fallaste Corazón", prima compoziție extrasă de pe noul material.

Julio Iglesias - "Fallaste Corazón"

MÉXICO - Julio Iglesias” cuprinde 12 cântece cu iz mexican, interpretate în stilul Julio Iglesias și cu un aranjament muzical modern. Discul este un omagiu adus marilor compozitori mexicani.

“Muzica mexicană este universală, iar compozitorii ei sunt legendari. Acest disc este dedicat acestor mari compozitori care, generație după generație, ne-au umplut viețile de dragoste, nostalgie, amintiri și momente care, în ciuda trecerii timpului rămân vii în sufletele noastre. Cu tot respectul și cu o profundă admirație.” - Julio Iglesias

În luna iunie, Julio Iglesias a fost supus unei intervenții chirurgicale la spate, din acest motiv concertul artistului de la București fiind amânat. Organizatorii vor anunța în perioada următoare data la care va fi reprogramat spectacolul ce ar fi trebuit să aibă loc pe 2 iulie.

Comentează

Trending