Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Eros Ramazzotti concertează în premieră la Cluj-Napoca

Erros Ramazzotti va susține primul concert la Cluj-Napoca pe 24 septembrie. Spectacolul va avea loc la Sala Polivalentă, făcând parte din turneul de promovare “Perfetto 2015”.

Publicat

pe

Eros Ramazzotti
Eros Ramazzotti

După mai mult de 30 de ani de la debut, Eros Ramazzotti adaugă un nou capitol unei cariere muzicale impresionante, ce poate fi descrisă prin cifră-record de 50 de milioane de albume vândute. Anul acesta, artistul italian a lansat cel de-al 13-lea disc, "Perfetto", turneul de promovare a albumului urmând să îl aducă și în țara noastră, la Cluj-Napoca. Concertul va avea loc pe 24 septembrie, la Sala Polivalentă.

Povestea unui tânăr născut în suburbia Cinecitta din Roma, care a îndrăznit să viseze

Eros Ramazzotti a început să învețe chitara la vârsta de 7 ani și a încercat să-și croiască un drum pe platourile de filmare, inițial ca figurant. Familia l-a încurajat, și tânărul Eros și-a scris primele cântece în colaborare cu tatăl Rodolfo, muncitor în construcții pe timp de zi, muzician noaptea. În 1981 ia parte la concursul muzical „Nuove di Castrocaro” și ajunge în finală cu compoziția proprie ”Rock ‘80„, prinzând astfel și primul său contract cu o casă de discuri. În 1982 lansează primul single, „Ad un Amico” și lucrează cu compozitorul și muzicianul Renato Brioschi, mentorul său în drumul spre victoria din 1984 la Sanremo, unde câștigă la categoria debutanți. Urmează apoi lansarea primului său album, „Cuori Agitati”, atât în italiană, cât și spaniolă.

Single-ul “Una Storia Importante” se vinde în milioane de copii în Franța, și devine un hit în restul Europei, iar Eros Ramazzotti ajunge un nume internațional. În vara anului 1995 ia parte la Festivalul European Estival de Muzică, împreună cu Rod Stewart, Elton John și Joe Cocker. Apoi, în 1996, lansează “Dove c'e Musica”, un succes incredibil - șapte milioane de discuri vândute la nivel mondial. În 2007, albumul "E2" ajunge best-seller atât în Italia, cât și la nivel internațional.

În 2011, Eros e numit „Cel mai bun Artist Internațional” la festivalul anual „Die Goldene Kamera film & TV”. 2012 aduce un nou album, "Noi", și un nou contract de inregistrare cu Universal Music. Născut sub o stea norocoasă, “Noi” ajunge rapid primul în clasamentul iTunes în 17 țări și se vinde în peste 700.000 de exemplare.

În iunie 2014 se căsătorește cu Marica Pellegrinelli, iubita lui de 5 ani, iar 2015 începe cu un moment fericit pentru Eros și Marica: pe 14 martie se naște primul baiețel din casa Ramazzotti. Postfață, pe 12 mai se lansează un nou album, "Perfetto", al 13-lea album de studio al artistului italian.

Pe 24 septembrie 2015, Eros Ramazzotti va susține primul său concert în Cluj-Napoca, evenimentul fiind organizat de Events în colaborare cu Nu Coast.

Prețuri bilete concert Eros Ramazzotti:harta-eros-ramazzotti-concert-cluj-2015

  • Regular (în picioare) – 146 de lei
  • Golden Ring (în picioare) – 275 de lei
  • Regular Seating 3 (locuri) – 99 de lei
  • Regular Seating 2 (locuri) – 149 de lei
  • Regular Seating 1 (locuri) – 176 de lei
  • Premium Seating (locuri) – 330 de lei
  • VIP Bronze (locuri) – 352 de lei
  • VIP Silver (locuri) – 385 de lei
  • VIP Gold (locuri) – 418 lei
  • VIP Diamond (locuri) – 495 de lei

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Eros Ramazzotti lansează piesa "Ama" şi anunţă un nou album, "Battito Infinito"

Eros Ramazzotti face o surpriză fanilor în 2022, lansând un nou album intitulat "Battito Infinito". De pe acest album putem asculta primul single chiar acum, "Ama" fiind animat de chitară şi percuţie rock şi un mesaj de a iubi pe oricine doreşti.

Publicat

pe

Coperta album Eros Ramazzotti Battito Infinito
Coperta album Eros Ramazzotti Battito Infinito │ FOTO: Eros Ramazzotti

Eros Ramazzotti ne oferă în 2022 un nou album, intitulat "Battito Infinito", care va fi disponibil începând cu data de 16 septembrie 2022. Au trecut 4 ani de la ultimul album al muzicianului italian în vârstă de 58 de ani, "Vita ce n'e". "Ama" începe misterios, cu un bas şi o voce adâncă a lui Eros, urmată de un crescendo provocat de tobe, pentru a exploda în refrenul care se va auzi multă vreme pe radiourile europene.

"Battito Infinito" este un proiect internaţional care combină lansarea unui LP cu un turneu mondial, care îl va aduce pe artist inclusiv în România. Oprirea de la noi face parte dintr-un turneu internaţional, "Battito Infinito World Tour", produs de Radiorama. Începe în septembrie 2022 şi ţine până în mai 2023, ducându-l pe muzician în cele mai mari oraşe din lume.

Iată ce a spus artistul despre proiectul său nou:

M-am gândit la aceste concerte pentru a sărbători mai bine noile melodii care urmează să fie lansate. M-am implicat, urmărind fiecare etapă a acestei lucrări și având grijă de fiecare detaliu și nuanță. În fiecare dintre aceste spectacole va exista o mică parte din mine și povestea mea. Abia aștept să mă întâlnesc și să îmbrățișez din nou fanii mei din întreaga lume, deoarece cred că acesta este cel mai bun mod de a face față acestui moment complex și să încep din nou să fac muzică. Împreună.

"Ama" transmite mesajul de a iubi aşa cum vrei, fără bariere şi restricţii, de a celebra acest sentiment în toate formele sale. Instrumentalul şi negativul sunt surprinzător de eclectice, incluzând elemente de rock, pop, dar şi EDM chiar. Regele baladelor autobiografice are un bariton rezonant şi energetic, iar în 2022 îşi duce discografia la 15 materiale.

Pe Eros Ramazzotti îl vom vedea în concert în România pe 23 aprilie 2023, în cadrul unui concert organizat la Sala Palatului.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Eros Ramazzotti concertează la Sala Palatului în 2023

Eros Ramazzotti vine la București cu un concert de neratat pentru fanii muzicii sale. Italianul urcă pe scena Sălii Palatului în primăvara anului viitor. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Poster concert Eros Ramazzotti la București
Poster concert Eros Ramazzotti la București

Fanii din România vor avea ocazia să îl vadă pe îndrăgitul cântăreț pe 23 aprilie 2023 la Sala Palatului din București. Primele 100 de bilete din fiecare categorie vor putea fi achiziționate la un preț special, începând cu data de 23 iunie.

Evenimentul face parte din turneul "Battito Infinito", ce promovează albumul cu același nume. Discul va fi lansat pe 16 septembrie 2022. O aventură live impresionantă care, din septembrie 2022 până în mai 2023, îl va aduce pe Eros Ramazzotti în unele dintre cele mai importante orașe din lume, pentru a celebra călătoria muzicală a noului album live pentru prima dată împreună cu fanii din întreaga lume.

Eros Ramazzotti este, fără îndoială, unul dintre cei mai de succes artiști, cu melodii care au marcat istoria muzicii italiene, melodii care au fost auzite în întreaga lume: 70 de milioane de discuri vândute, două miliarde de streamuri și aproape 2 miliarde de vizualizări pe YouTube.

După 14 albume de studio, turnee europene și mondiale complet epuizate, nenumărate premii, certificări și recunoașteri, acum își aniversează 35 de ani de carieră cu "World Tour Premiere" - zece evenimente exclusive pentru un nou capitol din cariera sa artistică și muzicală, în cinci dintre cele mai prestigioase arene din lume, începând cu 15 septembrie 2022 la La Maestranza din Sevilla, apoi la Agrigento, Verona, Atena și Cezareea.

Cel mai recent album lansat se numește "Vita ce n'è" (2018). Discul a fost promovat printr-un turneu colosal de peste 90 de spectacole în 32 de țări din întreaga lume. Apoi, Eros Ramazzotti a început un proiect de remasterizare și reeditare pe vinil și în format digital a discurilor care i-au marcat călătoria artistică, o călătorie muzicală prin multe etape diferite, menită pentru a redescoperi un catalog atemporal: "Dove C'è Musica", "Nuovi Eroi", "Tutte Storie", "ER9S", "Stilelibero", "In Ogni Senso", "In Certi Momenti".

În noiembrie 2021, a fost primul artist italian care a semnat un acord global pentru activitatea sa artistică din întreaga lume: un acord între Radiorama - compania moștenită care produce toată opera artistică a lui Ramazzotti - și Vertigo, o companie italiană care face parte din Grupul Eventim Live International, un gigant german de divertisment. Pentru prima dată, un artist italian a încheiat un parteneriat cu o singură entitate, lider în domeniul producției live, pentru toate aspectele carierei sale.

Citește în continuare
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2022 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Trending