Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Eros Ramazzotti concertează în premieră la Cluj-Napoca

Erros Ramazzotti va susține primul concert la Cluj-Napoca pe 24 septembrie. Spectacolul va avea loc la Sala Polivalentă, făcând parte din turneul de promovare “Perfetto 2015”.

Publicat

pe

Eros Ramazzotti
Eros Ramazzotti

După mai mult de 30 de ani de la debut, Eros Ramazzotti adaugă un nou capitol unei cariere muzicale impresionante, ce poate fi descrisă prin cifră-record de 50 de milioane de albume vândute. Anul acesta, artistul italian a lansat cel de-al 13-lea disc, "Perfetto", turneul de promovare a albumului urmând să îl aducă și în țara noastră, la Cluj-Napoca. Concertul va avea loc pe 24 septembrie, la Sala Polivalentă.

Povestea unui tânăr născut în suburbia Cinecitta din Roma, care a îndrăznit să viseze

Eros Ramazzotti a început să învețe chitara la vârsta de 7 ani și a încercat să-și croiască un drum pe platourile de filmare, inițial ca figurant. Familia l-a încurajat, și tânărul Eros și-a scris primele cântece în colaborare cu tatăl Rodolfo, muncitor în construcții pe timp de zi, muzician noaptea. În 1981 ia parte la concursul muzical „Nuove di Castrocaro” și ajunge în finală cu compoziția proprie ”Rock ‘80„, prinzând astfel și primul său contract cu o casă de discuri. În 1982 lansează primul single, „Ad un Amico” și lucrează cu compozitorul și muzicianul Renato Brioschi, mentorul său în drumul spre victoria din 1984 la Sanremo, unde câștigă la categoria debutanți. Urmează apoi lansarea primului său album, „Cuori Agitati”, atât în italiană, cât și spaniolă.

Single-ul “Una Storia Importante” se vinde în milioane de copii în Franța, și devine un hit în restul Europei, iar Eros Ramazzotti ajunge un nume internațional. În vara anului 1995 ia parte la Festivalul European Estival de Muzică, împreună cu Rod Stewart, Elton John și Joe Cocker. Apoi, în 1996, lansează “Dove c'e Musica”, un succes incredibil - șapte milioane de discuri vândute la nivel mondial. În 2007, albumul "E2" ajunge best-seller atât în Italia, cât și la nivel internațional.

În 2011, Eros e numit „Cel mai bun Artist Internațional” la festivalul anual „Die Goldene Kamera film & TV”. 2012 aduce un nou album, "Noi", și un nou contract de inregistrare cu Universal Music. Născut sub o stea norocoasă, “Noi” ajunge rapid primul în clasamentul iTunes în 17 țări și se vinde în peste 700.000 de exemplare.

În iunie 2014 se căsătorește cu Marica Pellegrinelli, iubita lui de 5 ani, iar 2015 începe cu un moment fericit pentru Eros și Marica: pe 14 martie se naște primul baiețel din casa Ramazzotti. Postfață, pe 12 mai se lansează un nou album, "Perfetto", al 13-lea album de studio al artistului italian.

Pe 24 septembrie 2015, Eros Ramazzotti va susține primul său concert în Cluj-Napoca, evenimentul fiind organizat de Events în colaborare cu Nu Coast.

Prețuri bilete concert Eros Ramazzotti:harta-eros-ramazzotti-concert-cluj-2015

  • Regular (în picioare) – 146 de lei
  • Golden Ring (în picioare) – 275 de lei
  • Regular Seating 3 (locuri) – 99 de lei
  • Regular Seating 2 (locuri) – 149 de lei
  • Regular Seating 1 (locuri) – 176 de lei
  • Premium Seating (locuri) – 330 de lei
  • VIP Bronze (locuri) – 352 de lei
  • VIP Silver (locuri) – 385 de lei
  • VIP Gold (locuri) – 418 lei
  • VIP Diamond (locuri) – 495 de lei

Trending