Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

DJ Ashba se retrage din Guns N'Roses

Chitaristul care a însoțit Guns N'Roses în ultimii șase ani, DJ Ashba, a decis să se retragă din trupă și să se dedice proiectului pe care l-a dezvoltat alături de Nikki Sixx, trupa Sixx. Muzicianul a încheiat această etapă din viața lui printr-o scrisoare dedicată fanilor.

(foto: Ethan Miller/Getty Images)

Modalitatea în care DJ Ashba a ales să dea vestea plecării sale din trupă a fost una simbolică și personală, acesta scriind o scrisoare de mână către fanii Guns N'Roses, care a fost apoi tradusă și în alte limbi: japoneză, portugheză, spaniolă și franceză. Ashba spune, printre altele:

"Vă anunț cu o greutate în inimă dar în același timp cu o mare mândrie că am decis să închid acest capitol al vieții mele și să cuprind momentele minunate pe care le-am trăit alături de Guns N'Roses în amintiri dragi."

Ashba mai declară că simte că a sosit momentul în viața lui în care să se dedice proiectului Sixx, trupa pe care a format-o alături de Nikki Sixx de la Mötley Crüe și de asmenea să se dedice soției și familiei sale.

Iată ce dedicație are Ashba pentru Axl Rose în scrisoarea sa:

"Stând aici și scriind scrisoarea, vreau să aloc un moment pentru a-i mulțumi lui Axl din adâncul inimii nu doar pentru cea mai uimitoare experiență a vieții mele, ci și pentru încrederea lui în mine. Ești un prieten adevărat și un campion al meu, îți voi fi veșnic recunoscător. Chiar dacă îmi voi urma propriul drum, voi rămâne cel mai mare fan al tău."

Citește mai multe despre Guns N' Roses
Flavia Cioceanu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Soundtrack-ul noului film James Bond, "Spectre", a fost finalizat - FOTO

Noul soundtrack James Bond a fost compus și înregistrat, în curând urmând a fi lansat. Deși producătorii peliculei ”Spectre” nu...

Închide