Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

DJ Ashba se retrage din Guns N'Roses

Chitaristul care a însoțit Guns N'Roses în ultimii șase ani, DJ Ashba, a decis să se retragă din trupă și să se dedice proiectului pe care l-a dezvoltat alături de Nikki Sixx, trupa Sixx. Muzicianul a încheiat această etapă din viața lui printr-o scrisoare dedicată fanilor.

Publicat

pe

│ FOTO: Ethan Miller/Getty Images

Modalitatea în care DJ Ashba a ales să dea vestea plecării sale din trupă a fost una simbolică și personală, acesta scriind o scrisoare de mână către fanii Guns N'Roses, care a fost apoi tradusă și în alte limbi: japoneză, portugheză, spaniolă și franceză. Ashba spune, printre altele:

"Vă anunț cu o greutate în inimă dar în același timp cu o mare mândrie că am decis să închid acest capitol al vieții mele și să cuprind momentele minunate pe care le-am trăit alături de Guns N'Roses în amintiri dragi."

Ashba mai declară că simte că a sosit momentul în viața lui în care să se dedice proiectului Sixx, trupa pe care a format-o alături de Nikki Sixx de la Mötley Crüe și de asmenea să se dedice soției și familiei sale.

Iată ce dedicație are Ashba pentru Axl Rose în scrisoarea sa:

"Stând aici și scriind scrisoarea, vreau să aloc un moment pentru a-i mulțumi lui Axl din adâncul inimii nu doar pentru cea mai uimitoare experiență a vieții mele, ci și pentru încrederea lui în mine. Ești un prieten adevărat și un campion al meu, îți voi fi veșnic recunoscător. Chiar dacă îmi voi urma propriul drum, voi rămâne cel mai mare fan al tău."

Trending