Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden

Dirty Shirt, confirmată la Remember Rock Luduș, un nou festival dedicat rockului românesc

Între 5 și 6 septembrie 2015, Ludușul va fi „zguduit” din temelii de rockul românesc, devenind epicentrul acestuia. Orașul va găzdui festivalul Remember Rock Luduș, care va aduce pe scenă cele mai bune formații autohtone ale momentului. Prima trupă confirmată la eveniment este Dirty Shirt.
Dirty Shirt

Dirty Shirt

Grupul maramureșean Dirty Shirt va concerta în cadrul festivalului Remember Rock Luduș pe 5 septembrie. După un turneu de succes, "Dirtylicious Tour", care a trecut prin 9 dintre cele mai mari orașe din România, formația pregătește noi concerte, în țară și peste hotare.

Anul 2015 este unul foarte bun pentru Dirty Shirt. Trupa a lansat pe 26 aprilie discul "Dirtylicious", ce a avut parte de recenzii pozitive din partea multor publicații locale și internaționale.

Primele cronici de disc pot fi citite mai jos:

  • Rockstadt.ro - „E compus profi, e înregistrat profi, e gândit la fel de profi”.
  • Stereo Beasts - „Ce se aude pe noul album este, într-adevăr, presărat cu pasaje catchy și super-dansabile de folclor balcanic (cu instrumente tradiționale – viori, clarinet, țambal și acordeon – asigurate de Transilvanian Folkcore Orchestra), dar toate structurate pe ritmuri metalice foarte groovy.”
  • Definite Rock - „"Dirtyliciuos" te plimbă abil de la folclor, la folk, metal și chiar progressive pe ici pe colo. Armonii vocale neașteptate, ritmuri de bătută, țipurituri și peste toate, chitările care sună, cum să spun, imens!”
  • Moshpit - „"Dirtylicious” e un album de colecție.”
  • Vice - „Cea mai bună muzică românească din aprilie 2015. Ascultă dacă: Te-ai născut cu vioara într-o mână și pălinca în cealaltă.”

"Veți vedea că 'Dirtylicious' vi se va întipări în minte încă de la prima ascultare. Este un album puternic, unic, la care am muncit mult, în primul rând cu sufletul, pentru a ta tot ce avem mai bun. Dacă v-au plăcut lansările noastre precedente, suntem siguri că veți îndrăgi "Dirtylicious". Probabil sună a clișeu, dar considerăm că e cel mai bun album Dirty Shirt", au declarat membrii trupei.

Cel mai recent videoclip al trupei a fost realizat pentru melodia "My Art". Videoclipul conține imagini inedite din cadrul "Dirtylicious Tour".

Citește mai multe despre Dirty Shirt
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Single nou Prince: "HardRockLover" - AUDIO

Prince a lansat un nou single, intitulat "HardRockLover". Aflat parcă în duet cu propria chitară, veteranul brodează câteva solo-uri, având...

Închide