Urmărește-ne în Social Media

WTF

Damon Albarn, solistul trupei Blur, dat jos de pe scenă după 5 ore de cântat

Se pare că există și acele momente de flow din care artiștii nu mai pot sau nu mai vor să iasă, așa cum i s-a întâmplat solistului trupei Blur, Damon Albarn, weekendul trecut în cadrul festivalului Roskilde unde cânta alături de proiectul său Africa Express.

Publicat

pe

│ FOTO: blog.ticketmaster.co.uk

Damon Albarn s-a lăsat purtat de val și de entuziasmul publicului, ținând spectacolul în viață de la ora 11 până la patru dimineața, când a fost nevoie să fie ridicat pe sus de agenții de pază ai locației.

Se pare că starea de bucurie a publicului a fost la unison cu cea a lui Damon, acesta lungindu-se la cântat coveruri, în special piese ale trupei Gorillaz până târziu în dimineață, cei din public susținându-l cu urale și cântând alături de el.

Atunci când forțele de ordine au apărut și Damon a fost rugat să încheie cântarea, el a cerut ajutorul publicului, încercând să demonstreze ca locul lui era încă pe scenă. Din păcate pentru cei care își doreau să mai cânte alături de el, Damon a fost luat pe sus de un agent de pază și dat jos de pe scenă, în huiduielile publicului.

O întâmplare cu adevărat hilară care a fost surprinsă pe cameră și la care vă invităm să vă amuzați.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=BJjuFAvcbv8]
Comentează

Trending