Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Cum a ajuns Lionel Richie numărul 1 după 23 de ani

Lionel Richie a revenit în atenția publicului în 2015 la festivalul de la Glastonbury, unde a avut ocazia să arate tuturor buna-dispoziție pe care o poate transmite prin muzica sa. Albumul său The Definitive Collection a fost propulsat pe locul întâi în topurile britanice la scurt timp după festival.
Lionel Richie

Lionel Richie

Urmărește-ne pe

Lionel Richie s-a bucurat de o comunicare extraordinară și de un surprinzător schimb de energie cu publicul de la festivalul Glastonbury în 2015.  Richie a intrat în istoria festivalului cu unul dintre cele mai bune show-uri și în același timp a fost propulsat pe locul întâi al topului albumelor din Marea Britanie cu materialul său The Definitive Collection.

Deși cel mai recent album al său a fost lansat acum 12 ani, tocmai în 2003, se pare că demonstrația de bună-dispoziție și entuziasm din cadrul festivalului a fost suficientă ca să îi dea un impuls de 103 locuri pentru a ajunge în vârful topului britanic.

Cea mai mare emoție la aflarea știrii a fost, cu siguranță, a lui Lionel Richie care nu a mai avut un Nr. 1 de 23 de ani, de la discul său compilație Back to Front din 1992. Iată ce a declarat muzicianul:

Am fost copleșit să cânt la Glastonbury în fața acelor oameni, iar faptul că fanii mi-au adus albumul pe locul 1 este incredibil.

Urmăriți înregistrarea reprezentației lui Lionel de la Glastonbury a celei mai cunoscute piese ale sale - "Dancing on the Ceiling".

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=3lMxN07lCRQ&w=600]

Flavia Cioceanu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
La Media Music Awards 2015, publicul alege prin vot artiștii și trupele care concertează

În premieră pentru o gală de premii muzicale din România, publicul are ocazia să aleagă artiștii care vor concerta pe...

Închide