Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod

Cum a ajuns Lionel Richie numărul 1 după 23 de ani

Lionel Richie a revenit în atenția publicului în 2015 la festivalul de la Glastonbury, unde a avut ocazia să arate tuturor buna-dispoziție pe care o poate transmite prin muzica sa. Albumul său The Definitive Collection a fost propulsat pe locul întâi în topurile britanice la scurt timp după festival.
Lionel Richie

Lionel Richie

Lionel Richie s-a bucurat de o comunicare extraordinară și de un surprinzător schimb de energie cu publicul de la festivalul Glastonbury în 2015.  Richie a intrat în istoria festivalului cu unul dintre cele mai bune show-uri și în același timp a fost propulsat pe locul întâi al topului albumelor din Marea Britanie cu materialul său The Definitive Collection.

Deși cel mai recent album al său a fost lansat acum 12 ani, tocmai în 2003, se pare că demonstrația de bună-dispoziție și entuziasm din cadrul festivalului a fost suficientă ca să îi dea un impuls de 103 locuri pentru a ajunge în vârful topului britanic.

Cea mai mare emoție la aflarea știrii a fost, cu siguranță, a lui Lionel Richie care nu a mai avut un Nr. 1 de 23 de ani, de la discul său compilație Back to Front din 1992. Iată ce a declarat muzicianul:

Am fost copleșit să cânt la Glastonbury în fața acelor oameni, iar faptul că fanii mi-au adus albumul pe locul 1 este incredibil.

Urmăriți înregistrarea reprezentației lui Lionel de la Glastonbury a celei mai cunoscute piese ale sale - "Dancing on the Ceiling".

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=3lMxN07lCRQ&w=600]

Flavia Cioceanu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
La Media Music Awards 2015, publicul alege prin vot artiștii și trupele care concertează

În premieră pentru o gală de premii muzicale din România, publicul are ocazia să aleagă artiștii care vor concerta pe...

Închide