Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Cover artist: Walk off the Earth

Din marea de cover artists de pe youtube, Walk off the Earth ies in evidență prin creativitate și joacă, iar coverurile lor ating milioane de vizualizări. Haideți să aflăm mai multe despre ei.

Walk off the Earth este un grup alcătuit din cinci tineri talentați din Canada: Marshall, Saraha, Gianni, Taylor și Joel, care au început să facă videoclipuri cu coveruri interpretate cu o doză de umor, dinamism și bineînțeles, cu mult talent.

Grupul face coveruri de aproximativ cinci ani, dar au devenit faimoși acum trei ani, odată cu lansarea pe youtube a coverului piesei Gotye - Somebody that I Used to Know, pe care au cântat-o la o chitară cu cinci perechi de mâini. Dacă nu ați avut încă privilegiul să vedeți și să ascultați acest cover, îl aveți aici.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=P9mybTArlsk&w=600]

Cei cinci prieteni au o imaginație bogată și o creativitate muzicală pe măsură, pe care o manifestă cu succes în coveruri care strâng milioane de vizualizări. Preferatele noastre sunt Lorde - Royals, Bruno Mars - Grenade și Rihanna - Man Down:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=QgD5p1XiVT0&w=600] [youtube https://www.youtube.com/watch?v=ksecJLVw8yc&w=600] [youtube https://www.youtube.com/watch?v=ChNW7Ey7KkM&w=600]

Le puteți asculta și celelalte coveruri pe canalul Walk off the Earth, unde veți găsi și piese creații proprii. Dacă v-ați îndrăgostit de ei, le puteți cumpăra albumul sau puteți merge după ei la unul dintre concertele din turneul european.

Mai multe detalii, pe site-ul oficial al trupei. Enjoy!

 

 

Flavia Cioceanu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Roger Waters a cântat o piesă nouă la Newport Folk Festival 2015 - VIDEO

Roger Waters a prezentat publicului prezent la Newport Folk Festival 2015 o compoziție nouă, intitulată "Crystal Clear". Momentul a fost...

Închide