Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"

Cover artist: Walk off the Earth

Din marea de cover artists de pe youtube, Walk off the Earth ies in evidență prin creativitate și joacă, iar coverurile lor ating milioane de vizualizări. Haideți să aflăm mai multe despre ei.

Walk off the Earth este un grup alcătuit din cinci tineri talentați din Canada: Marshall, Saraha, Gianni, Taylor și Joel, care au început să facă videoclipuri cu coveruri interpretate cu o doză de umor, dinamism și bineînțeles, cu mult talent.

Grupul face coveruri de aproximativ cinci ani, dar au devenit faimoși acum trei ani, odată cu lansarea pe youtube a coverului piesei Gotye - Somebody that I Used to Know, pe care au cântat-o la o chitară cu cinci perechi de mâini. Dacă nu ați avut încă privilegiul să vedeți și să ascultați acest cover, îl aveți aici.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=P9mybTArlsk]

Cei cinci prieteni au o imaginație bogată și o creativitate muzicală pe măsură, pe care o manifestă cu succes în coveruri care strâng milioane de vizualizări. Preferatele noastre sunt Lorde - Royals, Bruno Mars - Grenade și Rihanna - Man Down:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=QgD5p1XiVT0] [youtube https://www.youtube.com/watch?v=ksecJLVw8yc] [youtube https://www.youtube.com/watch?v=ChNW7Ey7KkM]

Le puteți asculta și celelalte coveruri pe canalul Walk off the Earth, unde veți găsi și piese creații proprii. Dacă v-ați îndrăgostit de ei, le puteți cumpăra albumul sau puteți merge după ei la unul dintre concertele din turneul european.

Mai multe detalii, pe site-ul oficial al trupei. Enjoy!

 

 

Flavia Cioceanu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Roger Waters a cântat o piesă nouă la Newport Folk Festival 2015 - VIDEO

Roger Waters a prezentat publicului prezent la Newport Folk Festival 2015 o compoziție nouă, intitulată "Crystal Clear". Momentul a fost...

Închide