Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adi Bărar, chitaristul și fondatorul trupei Cargo, în videoclipul ”Nu mă lăsa să-mi fie dor”A murit Adi Bărar, chitaristul și fondatorul trupei Cargo. Muzicianul a avut COVID-19 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021)

Cover artist: Sofia Karlberg reinterpretează Take Me to Church și Crazy in Love

Odată ce o melodie devine populară, oamenii se vor bucura să o audă cât mai des și în variante diferite, de aceea artiștii care fac coveruri au de multe ori un succes spectaculos. Am ales o artistă cu o voce deosebită pentru voi săptămâna asta: Sofia Karlberg.

Internetul vuiește de oameni talentați la muzică iar youtube este ticsit de coveruri spectaculoase ale celor mai populare piese. Săptămâna aceasta ne oprim atenția la Sofia Karlberg, o cântăreață ale cărei coveruri depășesc 10 milioane de vizualizări.

Sofia este pe jumătate marocană, pe jumătate suedeză, locuiește în Stockholm, are 17 ani și cântă de când se știe, după cum declară pe canalul său de youtube.

Frumusețea sa deosebită și prezența ei feminină contribuie cu siguranță la succesul ei ca artist cover, iar vocea ei suavă și totuși puternică vă va cuceri cu siguranță.

Am ales câteva dintre cele mai populare coveruri ale Sofiei Karlberg pentru voi: Hozier - Take Me to Church, Beyonce - Crazy in Love și John Legend - All of Me. Enjoy!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=fuBG_osuqy8] [youtube https://www.youtube.com/watch?v=Jl8fV1jUQPs] [youtube https://www.youtube.com/watch?v=m-la4Km8Kqc]

 

Citește mai multe despre BeyonceHozierJohn Legend
Flavia Cioceanu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Taylor Swift, artista momentului la MTV VMA 2015 - Lista nominalizărilor

Taylor Swift a reușit ca într-un singur an să treacă de la country la pop, să acapareze topurile muzicale și...

Închide