Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod

Cover artist: Sofia Karlberg reinterpretează Take Me to Church și Crazy in Love

Odată ce o melodie devine populară, oamenii se vor bucura să o audă cât mai des și în variante diferite, de aceea artiștii care fac coveruri au de multe ori un succes spectaculos. Am ales o artistă cu o voce deosebită pentru voi săptămâna asta: Sofia Karlberg.

Internetul vuiește de oameni talentați la muzică iar youtube este ticsit de coveruri spectaculoase ale celor mai populare piese. Săptămâna aceasta ne oprim atenția la Sofia Karlberg, o cântăreață ale cărei coveruri depășesc 10 milioane de vizualizări.

Sofia este pe jumătate marocană, pe jumătate suedeză, locuiește în Stockholm, are 17 ani și cântă de când se știe, după cum declară pe canalul său de youtube.

Frumusețea sa deosebită și prezența ei feminină contribuie cu siguranță la succesul ei ca artist cover, iar vocea ei suavă și totuși puternică vă va cuceri cu siguranță.

Am ales câteva dintre cele mai populare coveruri ale Sofiei Karlberg pentru voi: Hozier - Take Me to Church, Beyonce - Crazy in Love și John Legend - All of Me. Enjoy!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=fuBG_osuqy8&w=600] [youtube https://www.youtube.com/watch?v=Jl8fV1jUQPs&w=600] [youtube https://www.youtube.com/watch?v=m-la4Km8Kqc&w=600]

 

Citește mai multe despre BeyonceHozierJohn Legend
Flavia Cioceanu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Taylor Swift, artista momentului la MTV VMA 2015 - Lista nominalizărilor

Taylor Swift a reușit ca într-un singur an să treacă de la country la pop, să acapareze topurile muzicale și...

Închide