Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concertul VIOLETTA LIVE a fost mutat în Piața Constituției

Concertul Violetta Live, programat inițial pe Arena Națională, a fost mutat de organizator în Piața Constituției. Data de 2 septembrie 2015 și structura inițială a categoriilor de bilete au fost păstrate pentru evenimentul în aer liber. Prețurile biletelor pornesc de la 135 de lei.

Publicat

pe

Violetta Live 2015
Violetta Live 2015

Potrivit organizatorului Emagic, schimbarea locului de desfășurare a evenimentului are la baza rațiuni logistice, timpul foarte scurt avut la dispoziție pentru eliberarea Arenei Naționale și pregătirea gazonului pentru meciul României cu Grecia (preliminariile Euro 2016 / 7 septembrie 2015) putând afecta desfășurarea în condiții optime atât a turneului, cât și a meciului.

“Concertul ar fi avut un set-up diferit față de evenimentele susținute până acum pe stadion, cu scaune pe gazon și scena poziționată în dreptul unei tribune, ocupând un spațiu mult mai mare din suprafața terenului. Astfel, schimbarea gazonului ar fi fost absolut necesară pentru meciul pe care echipa României îl va susține pentru calificarea la EURO 2016 pe 7 septembrie. În urma întâlnirilor pe care le-am avut cu reprezentanții turneului Violetta Live, am ajuns de comun acord la concluzia ca adaptarea producției turneului la setup-ul de outdoor, stadion sau piață, necesită eforturi mult mai ample și extra timp, fapt pentru care și activitățile de load-out din stadion ar dura mai mult decât estimările inițiale, limitând astfel timpul rămas la dispoziție pentru pregătirea terenului.”, a declarat Laura Coroianu, Managing Partner Emagic.

Răzgândirea în privința locului de desfășurare nu afectează structura inițială a categoriilor de bilete. Toate tichetele cumpărate anterior vor fi valabile pentru accesul în Piața Constituției. Fiecare loc de pe Arena Națională va avea un corespondent în Piața Constituției. Scaunele vor fi dispuse în semicerc, avantajându-i cei care au achiziționat locuri în tribună - aceștia vor primi locuri mult mai apropiate de scenă.

Cei care deja și-au cumpărat bilete sunt rugați să verifice site-ul de unde au făcut achiziția pentru detalii și informații privind renumerotarea locurilor. Spațiul disponibil în Piața Constitutiei va permite ca toate scaunele să fie amplasate la o distanta mai mica față de scenă, cu o vizibilitate mai bună. Pe de altă parte, ca orice alt eveniment organizat în aer liber, spectatorii trebuie să ia în calcul condițiile atmosferice din ziua spectacolului.

Biletele pot fi achiziționate în continuare la prețuri începând de la 135 de lei.

Concertele Violetta Live au la bază succesul serialului pentru copii și adolescenți. În telenovela Violetta, o tânără talentată care revine în orașul natal, Buenos Aires, după ce a trăit câțiva ani în Europa face față provocărilor și schimbărilor dramatice din viața de adolescentă, pe acorduri muzicale și în ritm de dans. Dublat în 15 limbi, Violetta a fost urmărit de peste 45 de milioane de persoane în perioada octombrie-decembrie 2014. Primul concert fost pus în scenă la Teatro Gran Rex, în Buenos Aires, în martie 2013.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte miercuri, 2 septembrie 2015

Violetta Live

Loc
Piața Constituției

Trending