Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Ce trebuie să știi dacă vei merge la concertul lui Robbie Williams - REGULI DE ACCES

Robbie Williams va concerta pentru prima oară în România pe 17 iulie 2015 în Piața Constituției, în cadrul turneului "Let Me Entertain You 2015". Fanii din România se vor bucura de un playlist de tip "Best Of", ce va include majoritatea hiturilor lui Robbie Williams. Vă prezentăm informații importante în cazul în care veți participa la acest concert.

Publicat

pe

Robbie Williams, concert în premieră în România
Robbie Williams, concert în premieră în România

Organizatorii ne-au comunicat regulile de acces la concertul lui Robbie Williams de vineri, 17 iulie 2015, din Piața Constituției. Aplicarea lor ajută la garantarea siguranţei şi a confortului tuturor participanţilor. Vi le prezentăm mai jos:

1. Tabletele, pe lista obiectelor interzise

Organizatorii roagă publicul să NU aducă la concert următoarele obiecte: binocluri, sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanţuri, obiecte periculoase, băuturi sau mâncare, bagaje sau genți voluminoase, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video, tablete și iPad-uri.

2. Medicamentele trebuie însoțite de rețetă

Accesul cu medicamente la concert va fi permis doar în baza reţetei medicale aferente. La intrarea în zona evenimentului, toți participanții vor fi percheziționați de către agenții de securitate.

3. Vreme caniculară

Vineri, 17 iulie, vremea va fi caniculară. După prânz se vor înregistra în jur de 33 de grade Celsius. Norii vor fi foarte puţini şi nici vântul nu îşi va face simţită prezenţa.

4. Ora de deschidere

În zona de concert se va putea intra începând cu ora 16.00. Pentru confortul participanţilor la concert şi bunul mers al evenimentului, organizatorii recomandă publicului să vină din timp la spectacol, pentru a evita aglomerația în jurul punctelor de intrare.

5. Programul concertului

În deschidere, publicul va fi încălzit de Delia și trupa sa. Mai înainte ca Robbie Williams să urce pe scenă, va concerta artistul britanic Lemar - click pentru informații suplimentare. Concertul lui Robbie Williams va fi jumătate pop - pe formatul Greatest Hits, jumătate jazz și va dura aproximativ 2 ore și jumătate.

6. Punctele de acces la concert

Punctele de acces în zona de concert sunt situate în Bulevardul Libertății, intrarea Izvor şi intrările din Calea 13 Septembrie.

Numai pentru categoria PELUZĂ accesul se face prin intrarea IZVOR, pentru toate celelalte categorii se poate intra prin oricare din cele 2 intrari.

Având în vedere ca la acest concert sunt așteptate peste 60.000 de persoane, organizatorii recomandă publicului să utilizeze transportul în comun.

7. Restricții de trafic 

Traficul va fi restricționat total (pe B-dul Unirii și pe B-dul Libertății) în perioada 16 iulie (joi), ora 18.00 - 19 iulie (duminică) ora 24.00.

În timpul restricţiilor de trafic, şoferii pot merge pe următoarele rute ocolitore:

  • Calea 13 Septembrie - bd. Libertăţii - Piaţa George Coşbuc - bd. Regina Maria, str. Izvor - str. Haşdeu - Splaiul Independenţei
  • Bd. Unirii - Piaţa Unirii - Splaiul Independenţei - str. Haşdeu - str. Izvor - Calea 13 Septembrie

8. Locuri de parcare pentru mașini

În zona concertului NU vor fi locuri de parcare, astfel încât organizatorii roagă publicul să evite venirea cu mașina la eveniment. Cei care vor veni totuși cu autoturisme, sunt sfătuiți să parcheze în zone mai îndepărtate.

9. Vizibilitatea de pe peluza Palatului Parlamentului

Sectorul Peluza Parlament este o zonă situată frontal faţă de scenă, deasupra tribunelor VIP, pe peluza Palatului Parlamentului. Aceasta oferă o vedere impecabilă, fără obstrucţii si este situată faţă de scenă la o distanţă ce nu depăseste distanţa obisnuită dintre peluza unui stadion normal și scenă, la un concert pe stadion.

Peluza Parlament - Concert Robbie Williams în Piața Constituției, 2015

Peluza Parlament - Concert Robbie Williams în Piața Constituției, 2015

Scena pe care va urca Robbie Williams măsoară 57 de metri lungime şi 30 de metri adâncime. Întreaga producţie va fi pregătită de 300 de membri ai staff-ului şi 150 de maşinişti. Paza va fi asigurată de 600 de agenţi de securitate.

10. Accesul strict interzis copiilor sub 7 ani, nerecomandat celor sub 12 ani

Datorită zgomotului foarte puternic produs în cadrul evenimentelor de acest tip, organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor sub 12 ani. Dacă părinții decid să vină cu ei la concert, ei pot participa la eveniment numai cu căști de protecție/dopuri pentru urechi și pe baza unui bilet valid.

Din același motiv, prezența copiilor sub 7 ani este strict interzisă. Organizatorii avertizează participanții că spectacolele includ puternice efecte de lumină, care ar putea dăuna copiilor sau persoanelor epileptice. În situația în care părintele alege să vină însoţit de un copil cu vârsta de peste 7 ani, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fără gratuitate sau reducere la achiziţionarea tichetului.

11. Documente necesare pentru acces

Accesul în spațiul concertului va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura dată. Biletul în baza căruia se va face accesul trebuie păstrat pe toată durata concertului. Spectatorii sunt rugați să aibă asupra lor şi un act de identitate valid.

12. Cumpărați bilete de la punctele autorizate

La începutul săptămânii mai erau la vânzare bilete la 3 categorii:

  • Diamond Circle - 572,40 de lei
  • Golden Circle - 464,40 de lei
  • VIP - Tribuna 2 (cu locuri pe scaune) - 680,40 de lei

UPDATE (17.07.2015): D&D East Entertainment a deblocat 500 de bilete la categoriile premium: Diamond Circle, Golden Circle și Tribune VIP.

Este strict interzisă vânzarea sau cumpărarea invitaţiilor şi vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreţ. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate că desfaşoară astfel de activităţi şi de a confisca invitaţiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora. De asemenea, organizatorii roagă publicul să se adreseze echipei de securitate sau reprezentanţilor organizatorilor în cazul în care sesizează nereguli. Se recomandă cu fermitate achiziţionarea biletelor doar din punctele autorizate.

Organizatorii evenimentului sunt D&D East Entertainment, East European Production și Marcel Avram.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte vineri, 17 iulie 2015

Robbie Williams

Loc
Piața Constituției
PUBLICITATE
2 comentarii

Lifestyle

Robbie Williams se împrietenește cu motanul Felix, într-o reclamă la mâncarea pentru pisici - VIDEO

Robbie Williams și motanul Felix ne spun că "e grozav să fii pisică", într-o nouă reclamă la hrana pentru feline. Cei doi sunt niște adevărate staruri internaționale, însă Felix reușește să îi ia fața muzicianului. Detalii și video în articol.

Publicat

pe

Robbie Williams și motanul Felix
Robbie Williams și motanul Felix │ FOTO: captură YouTube / PURINA Romania

Robbie Williams a bifat o colaborare surprinzătoare. Artistul de 48 de ani apare într-o reclamă la mâncarea Purina Felix. Nu este singur, ci însoțit de o vedetă cu prestanță: nimeni altul decât simpaticul motan Felix.

Robbie și Felix se pregătesc să apară în lumina reflectoarelor, cu un recital de excepție. Muzicianul cântă acompaniat de o orchestră, dar adevărata vedetă a momentului este motanul Felix. El cucerește cu prezența și cu năzbâtiile de care dă dovadă. Îl părăsește pe Robbie și se duce la instrumentiști, satisfăcându-și curiozitatea de pisică. Revine la partenerul său de scenă doar când acesta îi oferă o gustare delicioasă marca Purina.

VIDEO: Robbie Williams și motanul Felix

„Sunt noua voce a lui Felix. Am fost un fan de multă vreme al pisicilor, am avut mulți prieteni feline de-a lungul anilor și, după ce le-am studiat comportamentul fascinant, pot spune cu încredere: Este grozav să fii o pisică.” - a transmis Robbie.

Melodia va fi disponibilă și pe Spotify, în curând.

Robbie Williams este cunoscut pentru hit-uri ca "Let Me Entertain You", "Angels", "Millenium", "She's the One" sau "I've Been Expecting You". Artistul deține și Guinness World Record pentru 1,6 milioane de bilete vândute într-o singură zi, pe lângă faptul că șase dintre albumele sale fac parte din top 100 cele mai bine vândute în Marea Britanie.

Cu 7 single-uri numărul 1 în Marea Britanie și 14 albume de studio numărul 1, 18 Brit Awards și trei MTV European Music Awards, Robbie Williams este unul dintre cei mai mari muzicieni, dar și entertaineri. El revine în România vara aceasta cu un show în Piața Constituției. Este vorba despre Summer in the City, un festival în care este headliner alături de Sam Smith.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Robbie Williams și Sam Smith vin la București, la festivalul Summer in the City

Pe 3 și 4 iunie, Piața Constituției din București va găzdui unul dintre cele mai mari festivaluri din București: Summer in the City! Headlinerii ediției sunt Robbie Williams și Sam Smith. Află ce alți artiști vor completa lineup-ul.

Publicat

pe

Summer in the City 2023
Summer in the City 2023

Summer in the City dorește să aducă un nou suflu pe piața concertistică din România. Timp de două zile, participanții se vor bucura de concertele live ale unora dintre cei mai apreciați artiști. Headlinerii celor două seri sunt Robbie Williams și Sam Smith cărora li se alătură Editors, LP, Calum Scott, Abby Roberts și mulți alții care vor fi anunțați în curând.

Robbie Williams revine la București după show-ul sold out din aceeași locație din 2015. Hit-uri precum "Let Me Entertain You", "Angels", "Millenium", "She's the One", "I've Been Expecting You" precum și multe altele vor fi cântate din nou în Piața Constituției. Robbie deține și Guinness World Record pentru 1,6 milioane de bilete vândute într-o singură zi, pe lângă faptul că șase dintre albumele sale fac parte din top 100 cele mai bine vândute în Marea Britanie.

Cu 7 single-uri numărul 1 în Marea Britanie și 14 albume de studio numărul 1, 18 Brit Awards și trei MTV European Music Awards, Robbie Williams este unul dintre cei mai mari muzicieni, dar și entertaineri.

Sam Smith este, fără îndoială, unul dintre cei mai mari artiști britanici ai tuturor timpurilor. Cu un Oscar și patru premii Grammy, Sam a primit un American Music Award și un Glob de Aur. Un artist complex ale cărui melodii au adunat miliarde de vizualizări pe platformele de streaming, Sam Smith vine pentru prima dată la București.

Pe scena din Piața Constituției, la Festivalul Summer in the City, vor răsuna "I'm not the only one", "Too Good at Goodbyes" sau "Dancing with a Stranger." "Unholy", recenta sa colaborare cu Kim Petras, i-a adus deja primul loc în topurile din Statele Unite. Melodia este extrasă de pe următorul său album, "Gloria", ce va fi lansat în 2023 și de pe care vom auzi câteva piese la București.

Bilete Summer in the City 2023

Abonamentele pentru Summer in the City vor fi puse în vânzare începând de astăzi, 16 decembrie, la următoarele prețuri:

!! Nu există bilete pe zi

  • Acces general (în picioare) Early Bird: 449 lei, număr limitat de bilete. Ulterior prețurile vor creste de la 499 până la 669 lei în ziua evenimentului
  • Golden Circle (în picioare): 839 lei, număr limitat de bilete. Ulterior prețurile vor creste de la 999 lei pana la 1119 lei până în ziua evenimentului
  • VIP (cu loc in tribuna): 1679 lei - în Tribune. Doar 2.000 de locuri disponibile
Citește în continuare
Show Lord of the Dance 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< mart. 2023 >>
lmmjvsd
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Trending