Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Liana Stanciu anunțâ când vom afla care e piesa României la Eurovision 2021Piesa României la Eurovision 2021 - Când e aleasă și ce jurați fac selecția Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra Destiny ALA la "Românii au talent" 2021Destiny ALA a emoționat juriul de la "Românii au talent" cu puterea de a simți muzica chiar dacă nu o aud Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit"Câștigătorii Globurilor de Aur 2021 - Lista completă Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz

Un videoclip lansat de Beyonce, sursa de inspirație pentru design-ul unui zgârie-nori - POZE

O firmă australiană de arhitectură și design va construi în Melbourne o clădire impozantă de 78 de etaje, având ca sursă de inspirație unul dintre videoclipurile lansate de Beyonce. Forma finală dorită a acestui ambițios proiect poate fi admirată în pozele publicate de companie.
Beyonce

Beyonce

Elenberg Fraser, una dintre marile companii de arhitectură din Australia, a primit autorizație pentru construcția unei zgârie-nori cu un design cel puțin îndrăzneț. Forma exterioară inedită a clădirii de 78 de etaje va fi inspirată, se pare, de unul dintre videoclipurile lansate de Beyonce. Așa apare în comunicatul oficial al companiei, ce reușește astfel, cu multă inspirație, să lege numele proiectului ”Premier Tower” de cel al uneia dintre cele mai sonore nume din industria pop.

"Acest proiect este punctul culminant al cercetărilor realizate în scopul găsirii unor metode de lucru adaptate spațiului geografic și condițiilor climaterice, totul pentru a pune în valoare noile noastre tehnici de modelare și design. (...) Pentru cei interesați mai mult de partea artistică, menționăm faptul că forma clădirii aduce un omagiu esteticii unei anume surse de inspirație - plecăm de la premisa că ați văzut videoclipul lansat de Beyonce - ”Ghost”."

Firma de arhitectură atașează comunicatului de presă și poze cu impozanta clădire în forma sa finală. Premier Tower va fi un punct de atracție pentru turiști, aceștia având posibilitatea de a se caza în camerele și apartamentele luxoase ale clădirii.

Poze cu Premier Tower, clădirea cu un design inspirat de videoclipul lui Beyonce

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Cei care nu au văzut încă videoclipul ”Ghost” îl pot urmări mai jos. Vizualul a fost lansat de Beyonce în 2013, odată cu alte 13 clipuri ce au constituit primul album vizual lansat în industria pop. Discul a înregistrat vânzări record de 828.773 de copii în doar primele 3 zile de la apariția pe piață.

Beyonce - "Ghost"

Citește mai multe despre Beyonce
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Single nou Ella Eyre - "Even If" - AUDIO

Artista britanică Ella Eyre a lansat o nouă piesă, intitulată "Even If". Piesa este extrasă de pe albumul de debut...

Închide