Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden Roxen (2019)Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021

Beth Hart vrea să pornească pe urmele lui Dracula

Beth Hart a mărturisit recent că își dorește să facă o excursie în Transilvania pentru a afla cât mai multe despre legenda lui Dracula. Artista americană de blues rock va concerta la București pe 21 iulie.
Beth Hart

Beth Hart

După ce a cucerit publicul din marile capitale ale lumii prin vocea și sensibilitatea muzicii sale, Beth Hart va ajunge la București pentru concertul de pe 21 iulie, de la Sala Palatului, pe care îl așteaptă cu nerăbdare, mărturisind că i-ar plăcea foarte mult să ajungă în Transilvania.

“Sunt foarte nerăbdătoare să ajung în România. Sunt interesată de Dracula, cred că multă lume spune asta când vine în România. Vreau foarte mult să merg în Transilvania, cred că e foarte tare zona aceasta! Este foarte multă istorie acolo”, spune Beth Hart.

Pasionată de călătorii și de culturile și civilizațiile țărilor unde ajunge cu concertele sale, cântăreața americana a dezvăluit că aplică o metodă foarte simplă pentru a-i cunoaște mai bine pe oameni – îi place să mănânce alături de ei:

“Îmi place foarte mult când ajung într-o țară în care nu am mai fost nicodată să mănânc mancare tradițională. Să stau la masă cu localnicii și să mănânc cu ei. Cred că asta este o cale foarte simplă să înveți ceva despre acea țară într-un timp foarte scurt. E foarte cool să stai de vorbă cu oamenii din locurile în care ajungi pentru prima dată și să mănânci cu ei! E uimitor ce legătură se creeaza prin lucrul ăsta atât de simplu!”, mai spune Beth Hart.

Iubitorii de blues rock si fanii din Romania ai lui Beth Hart vor putea avea și ei parte de această experiență cu totul specială la concertul din 21 iulie, de la Sala Palatului. Spectacolul va începe la ora 19.00, iar în deschidere publicul va putea asculta unele dintre cele mai promițătoare voci ale momentului, Esther Nico.

 “Voi cânta în deschiderea uimitoarei legende a blues-rock-ului, Beth Hart, săptămâna viitoare, la București. Pentru moment, repetăm, repetăm, repetăm!”, scrie Esther Nico pe pagina sa de Facebook.

Biletele pentru concertul Beth Hart pot fi cumpărate online sau de la casa de bilete a Sălii Palatului. Biletele pot fi achiziționate și în 4 rate fără dobândă, cu cardul Avantaj.

Beth Hart - "Over You" - AUDIO

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Beth Hart
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Hurts a lansat o piesă nouă, "Rolling Stone" - AUDIO

Hurts a lansat o nouă piesă, intitulată "Rolling Stone". Melodia este extrasă de pe cel de-al 3-lea album al trupei,...

Închide