Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Alicia Keys a lansat o piesă nouă, "28 Thousand Days" - AUDIO

Alicia Keys a lansat o nouă piesă, intitulată "28 Thousand Days". Melodia va fi inclusă pe cel de-al 6-lea album al artistei, aflat încă în lucru.
Alicia Keys

Alicia Keys

"28 Thousand Days" este noul single Alicia Keys prin care artista încearcă să ne reamintească de importanța valorificării oportunităților care ni se ivesc de-a lungul vieții. Titlul susține mesajul melodiei, cele 28 de mii de zile fiind echivalentul a aproximativ 76 de ani, speranța de viață calculată la nivel global.

Alicia Keys - "28 Thousand Days" - AUDIO

Alicia Keys va lansa în curând cel de-al 6-lea album de studio. Pentru noul disc, artista a lucrat cu Pharrell Williams, într-un interviu acordat recent aceasta susținând că „materialul va fi cel mai bun de până acum”. Deși genul acesta de declarații se fac frecvent în industria muzicală,Alicia Keys este determinată să demonstreze că aprecierea ei nu este doar o tactică de marketing.

Primul single extras de pe noul album a fost „We Are Here„, urmat de ”We Gotta Pray”, o piesă cu un mesaj puternic.

„În ziua în care am compus piesa aceasta (”We Gotta Pray”) stăteam într-un cerc de oameni și am fost întrebată: <<De ce ești aici?>>. De ce sunt aici? Întrebarea m-a făcut să mă gândesc la foarte multe lucruri. Am realizat atunci că nimeni nu mă mai întrebase asta până atunci. Pe măsură ce se apropie ziua nașterii copilului meu, mă gândesc tot mai des la locul în care va veni pe lume. Indiferent din ce colț al lumii am fi, atunci când vedem starea actuală la nivel global, putem simți cu toții frustrarea și dorința de a schimba ceva. Cu toții avem o voce – trebuie doar să știm cum să ne-o facem auzită.” – Alicia Keys

Noul album va include, așadar, piese cu mesaje sociale, Alicia Keys devenind astfel un simbol pentru comunitățile dezavantajate sau cei care se simt nedreptățiți.

Citește mai multe despre Alicia Keys
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rudimental a lansat o piesă nouă, "I Will For Love" feat. Will Heard - AUDIO

Rudimental continuă promovarea albumului ”We The Generation” prin lansarea unei piese noi, "I Will For Love". Piesa beneficiază de vocea...

Închide