Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

3D (Massive Attack) a remixat piesa lui Noel Gallagher, "The Right Stuff" - AUDIO

3D, a.k.a Robert Del Naja de la Massive Attack, a realizat două remixuri pentru piesa "The Right Stuff" a lui Noel Gallagher. Noile versiuni ale melodiei sunt disponibile pe vinil, într-o ediție limitată de doar 500 de exemplare.
Noel Gallagher

Noel Gallagher

"The Right Stuff", una dintre noile piese Noel Gallagher de pe albumul „Chasing Yesterday„, a fost repoziționată la congruența dintre rock alternativ și electro de către Robert Del Naja de la Massive Attack. Muzicianul a dus piesa fostului membru Oasis în zona muzicii atmosferice, regândind întregul aranjament.

Au rezultat astfel două remixuri, incluse pe un vinil produs în ediție limitată de 500 de exemplare, disponibile pentru achiziție începând cu data de 31 iulie. Cei interesați, pot precomanda o copie accesând link-ul: www.vfeditions.com/product/view/262.

”The Right Stuff” (artwork remix)

”The Right Stuff” (artwork remix)

Dacă planetele s-ar fi aliniat în 1995, am fi putut asculta și un remix Massive Attack după o piesă Oasis, Noel Gallagher povestind că ideea de a colabora cu 3D există încă din anii de aur ai brit pop-ului.

”Îmi amintesc un moment de la Brit Awards din '95 când D s-a oferit să facă un remix Massive Attack al piesei "Cast No Shadow". Ideea nu s-a materializat și mereu am regretat lucrul ăsta. Mă bucur că am reușit în sfârșit să compensez cumva pierderea asta.”

Noel Gallagher - "The Right Stuff" (3D remix - Version 1) - AUDIO

Albumul „Chasing Yesterday”, pe care se găsește piesa "The Right Stuff" în versiune originală, a fost lansat pe 2 martie 2015 și a debutat pe prima poziție în UK Albums Chart și pe locul 8 în US Top Rock Albums (Billboard). În Marea Britanie, discul a fost certificat cu aur.

Citește mai multe despre Massive AttackNoel Gallagher
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Dirty Shirt, confirmată la Remember Rock Luduș, un nou festival dedicat rockului românesc

Între 5 și 6 septembrie 2015, Ludușul va fi „zguduit” din temelii de rockul românesc, devenind epicentrul acestuia. Orașul va...

Închide