Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"

3D (Massive Attack) a remixat piesa lui Noel Gallagher, "The Right Stuff" - AUDIO

3D, a.k.a Robert Del Naja de la Massive Attack, a realizat două remixuri pentru piesa "The Right Stuff" a lui Noel Gallagher. Noile versiuni ale melodiei sunt disponibile pe vinil, într-o ediție limitată de doar 500 de exemplare.
Noel Gallagher

Noel Gallagher

"The Right Stuff", una dintre noile piese Noel Gallagher de pe albumul „Chasing Yesterday„, a fost repoziționată la congruența dintre rock alternativ și electro de către Robert Del Naja de la Massive Attack. Muzicianul a dus piesa fostului membru Oasis în zona muzicii atmosferice, regândind întregul aranjament.

Au rezultat astfel două remixuri, incluse pe un vinil produs în ediție limitată de 500 de exemplare, disponibile pentru achiziție începând cu data de 31 iulie. Cei interesați, pot precomanda o copie accesând link-ul: www.vfeditions.com/product/view/262.

”The Right Stuff” (artwork remix)

”The Right Stuff” (artwork remix)

Dacă planetele s-ar fi aliniat în 1995, am fi putut asculta și un remix Massive Attack după o piesă Oasis, Noel Gallagher povestind că ideea de a colabora cu 3D există încă din anii de aur ai brit pop-ului.

”Îmi amintesc un moment de la Brit Awards din '95 când D s-a oferit să facă un remix Massive Attack al piesei "Cast No Shadow". Ideea nu s-a materializat și mereu am regretat lucrul ăsta. Mă bucur că am reușit în sfârșit să compensez cumva pierderea asta.”

Noel Gallagher - "The Right Stuff" (3D remix - Version 1) - AUDIO

Albumul „Chasing Yesterday”, pe care se găsește piesa "The Right Stuff" în versiune originală, a fost lansat pe 2 martie 2015 și a debutat pe prima poziție în UK Albums Chart și pe locul 8 în US Top Rock Albums (Billboard). În Marea Britanie, discul a fost certificat cu aur.

Citește mai multe despre Massive AttackNoel Gallagher
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Dirty Shirt, confirmată la Remember Rock Luduș, un nou festival dedicat rockului românesc

Între 5 și 6 septembrie 2015, Ludușul va fi „zguduit” din temelii de rockul românesc, devenind epicentrul acestuia. Orașul va...

Închide