Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

3D (Massive Attack) a remixat piesa lui Noel Gallagher, "The Right Stuff" - AUDIO

3D, a.k.a Robert Del Naja de la Massive Attack, a realizat două remixuri pentru piesa "The Right Stuff" a lui Noel Gallagher. Noile versiuni ale melodiei sunt disponibile pe vinil, într-o ediție limitată de doar 500 de exemplare.
Noel Gallagher

Noel Gallagher

"The Right Stuff", una dintre noile piese Noel Gallagher de pe albumul „Chasing Yesterday„, a fost repoziționată la congruența dintre rock alternativ și electro de către Robert Del Naja de la Massive Attack. Muzicianul a dus piesa fostului membru Oasis în zona muzicii atmosferice, regândind întregul aranjament.

Au rezultat astfel două remixuri, incluse pe un vinil produs în ediție limitată de 500 de exemplare, disponibile pentru achiziție începând cu data de 31 iulie. Cei interesați, pot precomanda o copie accesând link-ul: www.vfeditions.com/product/view/262.

”The Right Stuff” (artwork remix)

”The Right Stuff” (artwork remix)

Dacă planetele s-ar fi aliniat în 1995, am fi putut asculta și un remix Massive Attack după o piesă Oasis, Noel Gallagher povestind că ideea de a colabora cu 3D există încă din anii de aur ai brit pop-ului.

”Îmi amintesc un moment de la Brit Awards din '95 când D s-a oferit să facă un remix Massive Attack al piesei "Cast No Shadow". Ideea nu s-a materializat și mereu am regretat lucrul ăsta. Mă bucur că am reușit în sfârșit să compensez cumva pierderea asta.”

Noel Gallagher - "The Right Stuff" (3D remix - Version 1) - AUDIO

Albumul „Chasing Yesterday”, pe care se găsește piesa "The Right Stuff" în versiune originală, a fost lansat pe 2 martie 2015 și a debutat pe prima poziție în UK Albums Chart și pe locul 8 în US Top Rock Albums (Billboard). În Marea Britanie, discul a fost certificat cu aur.

Citește mai multe despre Massive AttackNoel Gallagher
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Dirty Shirt, confirmată la Remember Rock Luduș, un nou festival dedicat rockului românesc

Între 5 și 6 septembrie 2015, Ludușul va fi „zguduit” din temelii de rockul românesc, devenind epicentrul acestuia. Orașul va...

Închide