Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

VIDEO: Pharrell Williams - "Freedom", live la Glastonbury

Pharrell Williams a interpretat live în premieră noul single ”Freedom” în cadrul festivalului Glastonbury. Înregistrarea live de la eveniment poate fi urmărită în articol.
Pharrell Williams, live la Glastonbury

Pharrell Williams, live la Glastonbury (foto: NME Magazine)

Prezent la Glastonbury Festival, în fața a peste 130.000 de inși (conform numărului de bilete vândute), Pharrell Williams a interpretat pentru prima oară noul său single "Freedom". Antrenând întâi mulțimea printr-un discurs motivațional, autorul hitului ”Happy” a reușit să obțină un cor impresionant care să cânte la maximă intensitate refrenul noii sale piese.

Întregul moment poate fi urmărit în înregistrarea video de mai jos, publicată pe YouTube de către BBC.

Pharrell Williams - "Freedom" (Glastonbury 2015)

Piesa "Freedom" va fi lansată exclusiv pe Apple Music pe 30 iunie, marcând astfel inaugurarea noii platforme de streaming. Tot pe 30 iunie va fi lansat și videoclipul "Freedom", până atunci fanii având la dispoziție un teaser de 30 de secunde. Clipul poate fi urmărit mai jos.

Pharrell Williams - "Freedom" - VIDEO TEASER

Watch #FREEDOM June 30th Apple Music

Posted by Pharrell Williams on Friday, June 26, 2015

În urmă cu câteva zile, Pharrell Williams a dezvăluit că s-a întâlnit cu Adele pentru a discuta despre piesele de pe noul ei album. Fără a intra în detalii privind compozițiile, producătorul a ținut să sublinieze cât de importantă este pentru Adele viața de familie, tocmai din acest motiv întâlnirea lor fiind foarte scurtă.

„Am văzut-o recent. Conversația a decurs cam așa: <<Ok, băieți, îmi voi deschide jurnalul pentru 20 de minute. >> Și din momentul acela ai la dispoziție 20 de minute, sau 32 de fapt. (...)„

Pentru mai multe detalii privind această colaboare, puteți citi articolul atașat link-ului de mai jos.

Citește mai multe despre Pharrell Williams
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Program și reguli de acces pentru concertul Slash cu Myles Kennedy & The Conspirators

Slash & The Conspirators vor concerta la Arenele Romane din București pe 28 iunie. Programul și regulile de acces pentru...

Închide