Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Imagine DragonsImagine Dragons sărbătorește un deceniu de activitate cu muzică nouă - TEASER Rianna Rusu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Rianna Rusu a ridicat juriul în picioare cu vocea sa - VIDEO Diana Butan la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Diana Butan a dus echilibristica la un alt nivel - VIDEO Smiley a cerut sfaturi de la doi "tătici de fete", Bobonete și Răzvan Fodor, în noua lui emisiune online, "8, 8 și ceva, FIX" A murit Adi Bărar, chitaristul și fondatorul trupei Cargo. Muzicianul a avut COVID-19 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!"

VIDEO: Jordan Rudess (Dream Theater) invită publicul la I AM THE ROCKER

Jordan Rudess a înregistrat un mesaj video în care invită publicul la concertul Dream Theater din cadrul festivalului I Am The Rocker. Clipul poate fi urmărit în articol.
Clăparul Jordan Rudess în concertul Dream Theater de la Romexpo București pe 28 iulie 2014

Clăparul Jordan Rudess în concertul Dream Theater de la Romexpo București pe 28 iulie 2014 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

În așteptarea concertului din cadrul I Am The Rocker, Jordan Rudess de la Dream Theater lansează o invitație tuturor rockerilor din România.

"Dream Theater va fi la București, în data de 5 iulie, la festivalul I Am the Rocker și astept să vă vad pe toți acolo", spune Rudess.

Mesajul complet transmis de muzician poate fi urmărit în clipul de mai jos.

VIDEO: Jordan Rudess invită publicul la I AM THE ROCKER

I AM THE ROCKER se va desfășura în weekendul 4-5 iulie la Romexpo. În prima zi vor urca pe scena Black Star Riders (The New Thin Lizzy), Soulfly, Kamelot, Carcass, Hang the Bastard, Celelalte Cuvinte, Kempes, White Walls, Breathelast, Goodbye to Gravity, Hatemode si Diamonds are forever, iar în cea de-a doua zi publicul se va putea bucura de concertul aniversar Dream Theater sau de show-urile incendiare oferite de Skindred, Mayhem, Skindred, Myrath, Arkona, Odd Crew, Terrana, Days of Confusion, Dirty Shirt, QuantiQ, Kistvaen, Target si Blutrina.

Festivalul I AM THE ROCKER nu va avea zone delimitate de tipul Golden Circle, un bilet sau abonament permițând accesul tuturor fanilor, până în fața scenei. Drept urmare, organizatorii sfătuiesc spectatorii să vină din timp, pentru a prinde loc cât mai în față.

Pe lângă muzică, fanii au la dispoziție și numeroase opțiuni de distracție: de la campionatul de bere la concursuri de air guitar, pogo, best dressed rocker și best tattoo, de la bungee jumping over crowd la zboruri cu tiroliana, fanii vor trăi cea mai tare experiență de festival de până acum.

Totodată, datorită numeroșilor rockeri din afara capitalei care vor să ia parte la eveniment, Phoenix Entertainment oferă și spațiu de camping cu toate dotările incluse la doar 9 lei pentru întreaga durată a festivalului. În plus, cei care vor veni cu motocicleta vor beneficia de o parcare specială și de o garderobă în care să își depoziteze casca și alte accesorii. Și pentru că, după distracție și mult headbanging fanii vor deveni însetați, apa plată va fi gratuită.

Prețuri bilete și abonamente la I Am The Rocker:

  • Biletele sunt disponibile în regim de abonament la prețul de 220 de lei, iar în zilele evenimentului – 250 de lei. De asemenea, biletele pe zile costă 125 de lei, la preț promoțional.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Dream TheaterJordan Rudess
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Meme super amuzante cu Beyoncé dansând

Haideți să o privim împreună pe Beyonce dintr-o altă perspectivă, să ne amuzăm puțin pe seama ei, în același timp...

Închide