Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Tudor Turcu şi Blade Strings în deschiderea concertului EUROPE

Tudor Turcu şi Blade Strings vor deschide concertul Europe, care va avea loc pe 11 iunie la Arenele Romane. În articol veţi găsi regulile de acces la concert şi ultimele detalii legate de bilete.
Concert Europe la București în iunie 2015

Concert Europe la București în iunie 2015

Doar o zi ne mai desparte de reîntâlnirea cu formația suedeză Europe la Arenele Romane din București. Joi, 11 iunie, spectatorii vor primi o porție dublă de rock întrucât în deschiderea trupei Europe va cânta Tudor Turcu şi Blade Strings .

„Toată viața e o numărătoare inversă spre atingerea viselor, cum spune legendara trupă suedeză. Fiecare vis e realizabil prin muncă în viața noastră de artiști. Pentru mine e o bucurie și o mare onoare să cânt pe aceeași scenă cu EUROPE” a declarat Tudor Turcu.

Tudor Turcu este vocalist și artist vizual, câștigătorul celui de-al doilea sezon XFactor România și Finalist al concursului Eurovision în anii 2013 și 2015. S-a născut în Transilvania în orașul medieval Medias pe 5 Martie 1982.
Din copilărie, Tudor a descoperit două mari pasiuni pe care le împletește cu mare succes: pictura si muzica.

BLADE Strings este singura trupa rock din România în care se folosesc exclusiv instrumente clasice, acustice. Sound-ul trupei este unul avangardist, BLADE Strings reușind să construiască o punte de legătură între două lumi diferite, între muzica clasică și muzica rock. Repertoriul trupei cuprinde cele mai cunoscute piese ale genului, un tribut pentru tot ceea ce a însemnat muzica rock de-a lungul timpului, dar și piese de altă factură, rescrise și remodelate în stilul BLADE Strings.

INFO PUBLIC

Accesul publicului se face începând cu ora 18.30.
Recitalul din deschidere va începe la ora 20.00, iar concertul Europe începe la ora 21.00.

Este interzis accesul cu:
•cu arme sau obiecte periculoase
•cu alcool sau alte bauturi si alimente din exteriorul zonei de concert.
•umbrele (va rugam luati pelerine de ploaie)
•aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil)
•aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale

BILETE
Ultimele bilete rămase disponibile vor putea fi achiziționate în ziua concertului de la casa de bilete a Arenelor Romane. Acestea costă:

  • Categoria VIP – 175 lei
  • Categoria Cat.I – 135 lei
  • Categoria Cat.II – 95 lei

Citește mai multe despre EuropeTudor Turcu
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Judas Priest plănuiesc lansarea unui nou album anul viitor

Cei de la Judas Priest au vorbit de curând într-un interviu despre lansarea unui album nou chiar anul viitor. Momentan...

Închide