Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Taylor Swift VS Apple: 1 - 0. Publicul: "Taylor Swift, ai putea rezolva și (....)?"

Printr-o simplă scrisoare, Taylor Swift a reușit să-i convingă pe cei din conducerea Apple să plătească artiștii în perioada de probă a serviciului Apple Music. După acest succes răsunător în fața gigantei companii, oameni de pretutindeni au început să-i ceară artistei pe Twitter să le rezolve și lor problemele, oricât ar fi de personale sau, din contră, cu mare impact social. Cele mai hazlii/sarcastice solicitări se găsesc în lista din articol.
Taylor Swift

Taylor Swift

În urmă cu câteva zile, Taylor Swift a criticat Apple într-o scrisoare deschisă. Tânăra artistă, cu peste 40 de milioane de albume vândute în întreaga lume, era de părere că Apple desconsideră munca muzicienilor neplătindu-i în primele 3 luni de probă ale serviciului de streaming Apple Music.

”Sunt sigură că sunteți conștienți de faptul că Apple Music va oferi utilizatorilor posibilitatea de a folosi serviciul de streaming gratuit pentru 3 luni. Nu sunt sigură, însă, dacă știți că Apple Music nu va plăti în această perioadă compozitorii, producătorii și artiștii care vor avea muzica disponibilă pe această platformă. Acest lucru mi se pare șocant, dezamăgitor și în completă neconcordanță cu istoria acestei companii, care a progresat constant și a fost mereu generoasă”, spunea Taylor Swift în scrisoare sa intitulată ”To Apple, Love Taylor”.

Răspunsul celor din conducerea Apple a fost neașteptat de prompt, la nici 24 de ore de la publicarea scrisorii pe Tumblr.

“Am înțeles ce vrei să spui, @taylorswift13 și artiști de pretutindeni. Love, Apple”.

Mesajul de pe Twitter a fost urmat de un interviu pentru revista Billboard, în care Senior Executive-ul Apple, Eddy Cue, anunța că artiștii vor fi plătiți datorită intervenției lui Taylor Swift.

”Când m-am trezit de dimineață și am văzut ce scrisese Taylor, am înțeles că trebuie să facem o schimbare. Așa că am hotărât că vom plăti artiștii în cele 3 luni de probă ale Apple Music.”

Victoria răsunătoare a artistei în vârstă de 25 de ani a făcut ocolul presei, de la Rolling Stone Magazine, NME și The Telegraph la Time Magazine și lista poate continua. Evident, toți au apreciat succesul lui Taylor Swift.

În urma acestor evenimente, publicul activ în online a dat startul unui nou trend. Pornind de la ideea că după o asemenea victorie, Taylor Swift poate rezolva orice, oameni de pretutindeni au început să-i ceară artistei să-i ajute în rezolvarea propriilor probleme sau a problemelor de interes la nivel de societate.

”Dragă popor islamic, deși îți admir și respect creativitatea, ai putea să te oprești din a omorî oameni? Cu multă dragoste, Taylor Swift”, scrie Andy Gilderdale pe Twitter.

Cele mai hazlii / sarcastice cereri se regăsesc în lista de mai jos.

"Taylor Swift, ai putea rezolva și (....)?"

 

Citește mai multe despre Taylor Swift
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Nickelback își anulează turneul din cauza problemelor de sănătate ale solistului

Trupa canadiană și-a anulat turneul din America de Nord după ce solistului Chad Kroeger i-a fost depistat un chist pe...

Închide