Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Tarja Turunen revine în România cu un show de Crăciun

După ce a susţinut un show de excepţie în 2014 la Sala Palatului, Tarja Turunen revine cu un concert de Crăciun, pe care îl va susţine iarna aceasta la Ateneul Român.

Concert Tarja Turunen la Sala Palatului din Bucuresti pe 4 noiembrie 2014 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Soprana finlandeză Tarja Turunen se întoarce în România anul acesta şi va susţine un show de Crăciun, pe 7 decembrie la Ateneul Român. Acesta va face parte din turneul "Ave Maria Christmas Tour". Artista va susţine în premieră acest concert în ţara noastră şi ne va introduce în atmosfera sărbătorilor de iarnă, fiind acompaniată de pian, flaut şi vioară.

De curând Tarja a încheiat turneul în jurul lumii pentru promovarea albumului symphonic rock "Colours of the Dark", iar acum soprana se întoarce la originile sale, muzica clasică, printr-un nou turneu "Ave Maria Christmas Tour". Fanii artistei au avut ocazia de a o vedea pe aceasta şi în postura de jurat al show-ului de talente "The voice of Finland", concurentul din echipa ei fiind chiar marele câştigător.

Tarja Turunen a concertat ultima dată în ţara noastră anul trecut, în 2014, când a susţinut un concert la Sala Palatului alături de trupa de metal Crimson Blue. Dacă doreşti să afli mai multe detalii despre concertul de anul trecut, te invităm să citeşti recenzia evenimentului.

Concert Tarja Turunen la Sala Palatului din Bucuresti pe 4 noiembrie 2014

Concert Tarja Turunen la Sala Palatului din Bucuresti pe 4 noiembrie 2014 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Tarja Turunen este recunoscută drept una dintre cele mai frumoase şi reprezentative voci ale Finlandei. Artista a fost vocalista formaţiei Nightwish de la înfiinţarea trupei până în 2005, dând voce unor piese devenite clasice ca "Wishmaster", "Wish I Had an Angel" sau "Sleeping Sun".

După despărţirea de trupă, Tarja a început o carieră solo, iar cu ajutorul unor instrumentişti de senzaţie printre care şi tobosarul Mike Terrana, a lansat  4 albume de studio. Dar Tarja nu s-a oprit aici: artista a dezvoltat şi alte proiecte alternative printre care "Beauty and The Beat", în care a susţinut concerte în întreaga lume fiind acompaniată de câte o orchestră locală şi de toboşarul Mike Terrana. Cu "Beauty and The Beat", soprana a venit şi la Bucureşti şi a încântat audienţa Sălii Palatului cu interpretări inedite din Mozart, Brahms, Bach, dar şi Queen sau Led Zeppelin.

Citește mai multe despre Tarja Turunen
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Foo Fighters anunță continuarea seriei de documentare "Sonic Highways"

Dave Grohl și colegii săi din Foo Fighters au planuri mărețe în ceea ce privește proiectul lor de documentar numit...

Închide