Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Sevenego va reprezenta România la burn Residency în Ibiza

DJ Sevenego a câștigat etapa locală  a competiției burn Residency și va reprezenta România în bootcampul de la Ibiza, unde va fi pregătită de Carl Cox și Philipp Straub.

Publicat

pe

Sevenego (Nicoleta Brebenel) a câștigat etapa locala burn Residency Romania
Sevenego (Nicoleta Brebenel) a câștigat etapa locala burn Residency Romania

Sevenego este numele de scenă al Nicoletei Brebenel, care va fi prima femeie DJ din România care va merge pe insula muzicii electronice în cadrul competiției burn Residency. Ea a câștigat primul loc în cadrul etapei locale după un mix-off virtual difuzat la radio Sonica Ibiza. Cei cinci finaliști români au fost: Kurtiss Kromm, Mihai Vladu, Sevenego, Diego_ro și Mystik Vybe.

Sevenego se pregătește să își facă bagajele pentru bootcampul din Ibiza acolo unde, alături de finaliștii din toate țările participante, va fi antrenată de legendarii Carl Cox și Philipp Straub. Miza este mare, și anume doar trei dintre concurenții din bootcamp vor ajunge să mixeze în cele mai tari cluburi de pe insulă. La finalul sezonului, unul dintre aceștia va deveni DJ-ul superstar burn Residency și va câștiga marele premiu de 100.000 de euro, sumă ce va fi investită în dezvoltarea carierei de DJ.

Sevenego (Nicoleta Brebenel) a câștigat etapa locala burn Residency Romania

Sevenego (Nicoleta Brebenel) a câștigat etapa locala burn Residency Romania

Nicoleta și-a început cariera de DJ recent, în ianuarie 2014. Reușește să își câștige existența din asta, mixând într-un club din Centrul Vechi. DJ-ul care o inspiră este Carl Cox, cel care îi va fi mentor în Ibiza. Unul dintre festivalurile unde speră să pună muzica este Tomorrowland.

“Sunt foarte fericită să reprezint România în faza următoare a competiției. Am ascultat The Virtual Mix off acasă cu niște prieteni și am fost extraordinar de emoționată. Vreau să profit la maxim de oportunitatea pe care mi-a oferit-o burn pentru a învăța cât mai mult și pentru a-mi continua cariera de dj. Acum îmi doresc să aduc titlul de câștigător al burn Residency în România. Ne vedem în Ibiza!”, declară Sevenego.

Kurtiss Kromm este unul dintre finaliștii People’s Choice

Kurtiss Kromm (Ionuț Ciobotaru) , DJ finalist burn Residency Romania

Kurtiss Kromm (Ionuț Ciobotaru) , DJ finalist burn Residency Romania

Din totalul mixurilor finaliste ce au rulat la Ibiza Sonica Radio, juriul a ales cinci favorite care acum se bat pentru premiul People’s Choice. Kurtiss Kromm este unul dintre cei care are acum a doua șansă să câștige un loc în bootcamp-ul din Ibiza. Sesiunile celor cinci pot fi ascultate vineri, între 23:00 PM și 2 AM, concurenții putând fi votați pe pagina oficială burn, până duminică - 14 iunie 2015 - la ora 11 PM.

burn Residency a ajuns la ediția a cincea, fiind cea mai mare competiție de DJ destinată descoperirii, formării și lansării tinerilor debutanți care vor să își croiască o carieră în muzica electronică.

Comentează

Trending