Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden

Selena Gomez a lansat un nou single împreună cu A$AP Rocky - AUDIO

Selena Gomez a lansat single-ul ”Good for you” în colaborare cu A$AP Rocky. Acesta va inclus în viitorul album al artistei, iar clipul melodiei va fi lansat pe 26 iunie 2015.

Selena Gomez încearcă să aducă ceva nou odată cu lansarea single-ului ”Good for you” în colaborare cu A$AP Rocky. Cântecul a fost produs de Sir Nolan și Nick Monson, împreună cu Rocky și Hector Delgado. Piesa, care la bază este pop, are și influențe de soul, R&B, electro și hip-hop. Cât despre versuri, acestea vorbesc despre încrederea de sine.  ”Good for you” urmează să fie inclusă pe albumul viitor al artistei.

Criticii muzicali au văzut prin ”Good for you” o manifestarea a maturității Selenei Gomez ca artist, aceasta primind laude în privința timbrului său vocal. Deși piesa se află doar de câteva ore pe Itunes, a reușit deja să aibă fani în rândul artiștilor, printre care se numără și Taylor Swift, aceasta apreciind noul single al Selenei ca fiind ”cel mai bun lucru pe care l-a făcut până acum”.

Piesa va avea și un videoclip care va fi lansat pe 26 iunie 2015, acesta fiind produs de Sophie Muller, care a mai colaborat cu Beyonce, Shakira, Sade și Gwen Stefani.

Selena Gomez feat. A$AP Rocky - Good for you (AUDIO)

Citește mai multe despre Selena Gomez
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
David Guetta, primul DJ cu miliarde de ascultări pe Spotify

David Guetta a devenit primul DJ și cel de-al treilea artist din istorie care a reușit să depășească cifra de...

Închide