Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

Selena Gomez a lansat un nou single împreună cu A$AP Rocky - AUDIO

Selena Gomez a lansat single-ul ”Good for you” în colaborare cu A$AP Rocky. Acesta va inclus în viitorul album al artistei, iar clipul melodiei va fi lansat pe 26 iunie 2015.

Selena Gomez încearcă să aducă ceva nou odată cu lansarea single-ului ”Good for you” în colaborare cu A$AP Rocky. Cântecul a fost produs de Sir Nolan și Nick Monson, împreună cu Rocky și Hector Delgado. Piesa, care la bază este pop, are și influențe de soul, R&B, electro și hip-hop. Cât despre versuri, acestea vorbesc despre încrederea de sine.  ”Good for you” urmează să fie inclusă pe albumul viitor al artistei.

Criticii muzicali au văzut prin ”Good for you” o manifestarea a maturității Selenei Gomez ca artist, aceasta primind laude în privința timbrului său vocal. Deși piesa se află doar de câteva ore pe Itunes, a reușit deja să aibă fani în rândul artiștilor, printre care se numără și Taylor Swift, aceasta apreciind noul single al Selenei ca fiind ”cel mai bun lucru pe care l-a făcut până acum”.

Piesa va avea și un videoclip care va fi lansat pe 26 iunie 2015, acesta fiind produs de Sophie Muller, care a mai colaborat cu Beyonce, Shakira, Sade și Gwen Stefani.

Selena Gomez feat. A$AP Rocky - Good for you (AUDIO)

Citește mai multe despre Selena Gomez
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
David Guetta, primul DJ cu miliarde de ascultări pe Spotify

David Guetta a devenit primul DJ și cel de-al treilea artist din istorie care a reușit să depășească cifra de...

Închide