Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Sam Smith și Disclosure pregătesc o nouă colaborare pentru 2015

După succesul înregistrat în 2012 cu piesa ”Latch”, Sam Smith și Disclosure revin anul acesta cu o nouă colaborare. Titlul piesei la care au lucrat împreună nu a fost încă dezvăluit, însă fanii au fost ”avertizați” că noul single va fi lansat în curând.
O nouă colaborare între Sam Smith și Disclosure

O nouă colaborare între Sam Smith și Disclosure

Sam Smith, marele câștigător de la ediția de anul acesta a Premiilor Grammy, pregătește pentru fani o nouă colaborare, pe care mulți, probabil, și-o doreau încă de la prima audiție a hitului ”Latch”. Lansat în octombrie 2012, single-ul a marcat primul featuring dintre Sam Smith și Disclosure, atât artistul englez, cât și grupul de garage-house fiind la momentul respectiv la început de carieră. Melodia a urcat în topuri treptat, succesul înregistrat cu această piesă aducându-le recunoașterea la nivel internațional și anunțând o carieră promițătoare pentru acești tineri muzicieni.

Criticii și publicul nu s-au înșelat, se pare, în privința britanicilor, Sam Smith devenind între timp noua senzație a muzicii pop și R&B, iar Disclosure fiind recunoscut drept unul dintre cele mai inovatoare grupuri de synthpop și deep house.

La 3 ani de la colaborarea care i-a adus în atenția publicului, Sam Smith și Disclosure revin cu un nou featuring. Titlul noii piese nu a fost încă dezvăluit, însă, conform mesajului transmis pe Twitter de băieții de la Disclosure, melodia va ajunge în curând la urechile publicului.

Noul single va fi inclus pe cel de-al doilea album Disclosure, ”Caracal”, care va fi lansat pe 25 septembrie 2015. De pe acest nou material, fanii au putat asculta deja primul single oficial, „Holding On” ft. Gregory Porter.

Până la dezvăluirea piesei pregătite pentru 2015 de Sam și Disclosure vă invităm să (re)ascultați prima lor colaborare, ”Latch”.

Disclosure - "Latch" feat. Sam Smith

Citește mai multe despre DisclosureSam Smith
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Caro Emerald cântă despre "Helicopter Boy" - PIESĂ NOUĂ

Caro Emerald a cântat live o nouă melodie de pe viitorul ei album. Pe 19 iunie, cântăreața a dezvăluit piesa "Helicopter Boy",...

Închide