Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Robin and the Backstabbers, Kumm şi byron dau startul concertelor la Street Delivery Nights

Kumm, byron si Robin and the Backstabbers vor fi cap de afiş în prima seară de concerte din seria Street Delivery Nights by SONOR. Vino şi tu în acest weekend la Arenele Romane pentru a vedea pe aceeasi scena trei dintre cele mai importante trupe de pe scena alternativă de la noi.

Vineri, pe 12 iunie va avea loc prima seară de Street Delivery Nights by Sonor, iar startul concertelor va fi dat de trupele Kumm, byron si Robin and the Backstabbers, la Arenele Romane, începând cu ora 22:00. Abonamentele pot fi achiziţionate online, iar biletele pe zile pot fi cumpărate chiar de la intrare. Accesul persoanelor sub 18 ani va fi interzis.

De la înfiinţarea lor în 1997, stilul abordat de Kumm a variat de la progressive rock (perioada de început) spre alternativ, adoptând mai recent influenţe brit pop şi indie rock. Cel mai recent album de studio, "A Mysterious Place Called Somewhere", a fost lansat în februarie 2014,  trupa continuând să exploreze şi să testeze limitele genurilor muzicale.

byron cântă un fel de rock, s-au înfiinţat în 2006 şi au lansat de atunci 5 albume de studio şi două DVD-uri live. Au filmat un concert în Salina Turda la 100 de metri adâncime, au compus coloana sonoră pentru un serial original HBO România, iar în decembrie trecut au filmat un concert cu o fanfara militară şi un cor de elevi. Acum se pregătesc intens de înregistrările unui nou album de studio.

Robin and the Backstabbers - Muzică în cântece

Robin and the Backstabbers tocmai au lansat cel de-al doilea album de studio, mult-anticipatul Bacovia Overdrive vol. II: Arhanghel'sk, iar primirea de care s-a bucurat a fost cel puţin spectaculoasă. După un scurt turneu prin ţară, trupa concertează din nou la Bucureşti având în program atât cele mai noi piese, cât şi melodii mai vechi de pe Stalingrad.

Citește și acest articol:

Citește mai multe despre byronKUMMRobin and the Backstabbers
Miruna Haican este Ex-Reporter la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Tarja Turunen revine în România cu un show de Crăciun

După ce a susţinut un show de excepţie în 2014 la Sala Palatului, Tarja Turunen revine cu un concert de...

Închide