Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Rihanna - "Bitch Better Have My Money" - TEASER VIDEOCLIP

Rihanna a dezvăluit un teaser de aproape 2 minute al noului ei videoclip, "Bitch Better Have My Money". Vizualul a fost regizat de Evan E. Rogers, ce a mai colaborat cu artista pentru clipurile ”Fourfive Seconds” și ”What Now”.
Rihanna - Bitch Better Have My Money (secvență videoclip)

Rihanna - Bitch Better Have My Money (secvență videoclip)

La 3 luni de la apariția single-ului "Bitch Better Have My Money", Rihanna dezvăluie teaser-ul unui videoclip menit să reîmprospăteze ritmul melodiei în memoria fanilor. Din clipul construit pe șablonul unui trailer de film deducem că vizualul va avea un scenariu elaborat, fiind regizat, de altfel, de unul dintre cei mai apreciați documentariști din mediul online,  Evan E. Rogers.

Piesa „Bitch Better Have My Money” (”BBHMM”) poartă semnătura producătorului Deputy, cunoscut pentru colaborările cu NeYo, Rick Ross, French Montana și Flo Rida, pe partea de compoziție artista lucrând cu Jamille Pierre, Badrilla Bourelly și Travis Scott. Deși mulți aveau așteptări mari de la această melodie, ”BBHMM” nu a făcut ravagii în topuri, plasându-se abia pe poziția a 17-a în Billboard Hot 100. Piesa ar putea urca, însă, în clasamente după lansarea videoclipului, programată pe data de 2 iulie.

Rihanna - "Bitch Better Have My Money" - TEASER VIDEOCLIP

Unul dintre cele mai așteptate albume pop ale anului va ajunge în curând la fani. Chiar dacă Rihanna nu a dorit să dezvăluie încă nici titlul (bănuit a fi ”R8”), nici data lansării discului, artista a promis publicului un sound mai elaborat. Vorbind despre noul album într-un interviu acordat New York Times, Rihanna a mărturisit că a încercat să se autodepășească, așa cum se întâmplă în cazul fiecărui proiect în care se implică.

“Nu vă pot da indicii cu privire la data lansării. Va fi grozav, asta e tot ce pot să vă spun și sunt extrem de entuziasmată. Încerc să dau tot ce pot și să fiu peste ceea ce am lansat anterior, iar asta a fost partea cea mai grea. Câteodată ajungi să despici firul în patru.“

Citește mai multe despre Rihanna
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cele mai bune momente de la Glastonbury 2015

Festivalul Glastonbury 2015 se arăta spectaculos încă înainte să înceapă, dovedindu-și eventual anvergura și impactul asupra publicului după cele patru...

Închide