Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Pianista japoneză Hiromi Uehara revine la Sala Radio

Pianista japoneză Hiromi Uehara va concerta alături de basistul Anthony Jackson și bateristul Simon Phillips la Sala Radio, pe 30 iunie 2015. Hiromi se va întâlni pentru a treia oară cu publicul din România.

Publicat

pe

Hiromi în concert la Sala Radio pe 25 martie 2014

Pe 30 iunie 2015, Hiromi va ajunge la București după nu mai puțin de patru concerte magice pe scena Blue Note, binecunoscutul club de jazz din New York în care artiștii consacrați sunt invitați să cânte de peste 30 de ani.

Hiromi reprezintă avangarda jazz-ului contemporan, cu show-uri vibrante și imprevizibile. Formula „The Trio Project” - Hiromi Uehara (pian), Anthony Jackson (bas) și Simon Phillips (baterie) - va readuce fulgerele și tornadele de sunete pe scena Sălii Radio.

Hiromi în concert la Sala Radio pe 25 martie 2014

Hiromi în concert la Sala Radio pe 25 martie 2014

Hiromi - The Trio Project a concertat pentru prima dată în România în 2012, spectacolul ținându-se cu casa închisă. Doi ani mai târziu, pianista japoneză s-a întors la București pentru un recital solo pe 25 martie 2014.

Pe 30 iunie 2015 de la ora 20.00, pianista își va pierde mințile deasupra pianului pentru a treia oară la București și va provoca toată sala să facă același lucru. Fiecare moment de improvizație va fi ca o minge de foc pe care o vor pasa de la unul la celălalt.

Simon Phillips o va provoca la baterie pe terenul său preferat: rock. Cunoscutul muzician a cântat alături de Toto, Judas Priest, Peter Gabriel, Whitesnake sau Mick Jagger. Basistul American Anthony Jackson este inventatorul basului cu șase corzi, rebotezat chitară contrabas. Apare pe nenumărate discuri alături de artişti precum Simon & Garfunkel, Michel Petrucciani, Dizzy Gillespie și Chick Corea.

RECOMANDARE: Citește interviul acordat pentru InfoMusic de bateristul Simon Phillips

Totodată, concertul Hiromi - The Trio Project feat. Anthony Jackson & Simon Phillips va prezenta materialul discografic “ live”. Evenimentul face parte din seria Jazz Night Out produsă de Twin Arts. Biletele costă 90, 135 și 155 de lei, în funcție de categorie.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Y-lsE5aCHYM]

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte marți, 30 iunie 2015

Hiromi - The Trio Project

Loc
Sala Radio
Comentează

Trending