Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Noul single Duran Duran feat. Janelle Monae - "Pressure Off"

Duran Duran se pregătesc cu forțe noi de lansarea unui nou album, cu o nouă casă de discuri. Iată cum sună primul single, intitulat "Pressure Off", featuring Janelle Monae.

Bunicuții Duran Duran sunt încă prezenți în lumea muzicală, anunțând un nou album numit Paper Gods pentru luna septembrie a acestui an. Primul single de pe acest album se numește "Pressure Off" și a fost dezvăluit zilele trecute doar în forma sa audio, lăsând fanii în așteptarea unui nou videoclip.

Piesa o are ca invitată pe cântăreața Janelle Monae care îl însoțește pe Simon Le Bon pe linia vocală a piesei în ritmuri funky. Vă invităm să ascultați și voi "Pressure Off".

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=l2SZQANHOZc&w=600]

Această apariție discografică este cea cu numărul 14 din cariera Duran Duran, și prima sub semnătura Warner Bros. Records, aducând câțiva guest artists alături de membrii trupei:  Kiesza, Lindsay Lohan și John Frusciante.

 

Citește mai multe despre Duran Duran
Flavia Cioceanu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
VIDEO: Jordan Rudess (Dream Theater) invită publicul la I AM THE ROCKER

Jordan Rudess a înregistrat un mesaj video în care invită publicul la concertul Dream Theater din cadrul festivalului I Am...

Închide