Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

Noul single Duran Duran feat. Janelle Monae - "Pressure Off"

Duran Duran se pregătesc cu forțe noi de lansarea unui nou album, cu o nouă casă de discuri. Iată cum sună primul single, intitulat "Pressure Off", featuring Janelle Monae.

Bunicuții Duran Duran sunt încă prezenți în lumea muzicală, anunțând un nou album numit Paper Gods pentru luna septembrie a acestui an. Primul single de pe acest album se numește "Pressure Off" și a fost dezvăluit zilele trecute doar în forma sa audio, lăsând fanii în așteptarea unui nou videoclip.

Piesa o are ca invitată pe cântăreața Janelle Monae care îl însoțește pe Simon Le Bon pe linia vocală a piesei în ritmuri funky. Vă invităm să ascultați și voi "Pressure Off".

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=l2SZQANHOZc]

Această apariție discografică este cea cu numărul 14 din cariera Duran Duran, și prima sub semnătura Warner Bros. Records, aducând câțiva guest artists alături de membrii trupei:  Kiesza, Lindsay Lohan și John Frusciante.

 

Citește mai multe despre Duran Duran
Flavia Cioceanu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
VIDEO: Jordan Rudess (Dream Theater) invită publicul la I AM THE ROCKER

Jordan Rudess a înregistrat un mesaj video în care invită publicul la concertul Dream Theater din cadrul festivalului I Am...

Închide