Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Nickelback își anulează turneul din cauza problemelor de sănătate ale solistului

Trupa canadiană și-a anulat turneul din America de Nord după ce solistului Chad Kroeger i-a fost depistat un chist pe corzile vocale. Acesta trebuie operat, medicii anticipând o recuperare totală până în toamnă.

Publicat

pe

Nickelback (2015)
Nickelback (2015)

După ce a experimentat mai multe probleme cu vocea, Chad Kroeger a aflat că are pe corzile vocale un chist operabil. Medicii sunt încrezători în recuperarea totală a solistului după o intervenție programată peste trei săptămâni, în această perioadă fiindu-i impus repaosul vocal.

Problemele medicale ale lui Chad Kroeger au condus în weekend la anularea turneului Nickelback "No Fixed Address", care ar fi cuprins încă 42 de concerte în America de Nord. Clăparul Ryan Peake și basistul Mike Kroeger au filmat următorul clip pentru a explica situația și pentru se scuza în fața fanilor.

“Îmi pare rău să întrerup petrecerea din această vară și nu mă încântă absolut deloc perspectiva să tac timp de mai multe săptămâni, în loc să cânt în fața fanilor”, a declarat Chad. “Mă bazez pe doctorul meu și pe echipa lui să mă ajute să-mi recapăt vocea în cele mai bune condiții, cât mai repede posibil.”

Recuperarea lui Chad Kroeger este estimată pentru această toamnă. Trupa va relua activitatea concertistică pe 30 septembrie în Finlanda. În cadrul turneului european, pe 16 octombrie, canadienii vor cânta la Budapesta, iar pe 29 la Viena, concerte de interes și pentru fanii din România.

Nickelback a vândut peste 50 de milioane de albume în întreaga lume, având în discografie 8 albume de studio. Cel mai nou a fost lansat pe 17 noiembrie 2014 și se numește „No Fixed Address”. Cel mai mare hit al formației, „How You Remind Me” datează din 2001, de pe discul ” Silver Side Up”, fiind considerat cel mai difuzat hit pe posturile de radio din America în decada 2000. A fost Number One simultan în America și Canada. Alte piese celebre sunt „Photograph”, „Far Away” și „Rockstar”.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Nickelback
Concerte joi, 29 octombrie 2015

Nickelback

Loc
Wiener Stadthalle

Trending