Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Nate Ruess feat. Beck - "What This World Is Coming To" - LYRIC VIDEO

Nate Ruess, solistul trupei Fun., va lansa anul acesta primul său album solo. Materialul se numește "Grand Romantic" și include o colaborare cu Beck pentru piesa "What This World Is Coming To". Prezentată publicului împreună cu un lyric video, melodia i-a oferit lui Nate Ruess oportunitatea de a trăi ”o experiență extraordinară” în compania unuia dintre muzicienii pe care îi admiră.
Nate Ruess

Nate Ruess

"A lucra și a avea posibilitatea de a învăța de la Beck a fost pentru mine o experiență extraordinară. Nu doar că investește timp în munca de studio mai mult decât oricine altcineva, ci are, de asemenea, un catalog de referințe muzicale intangibil nouă, muritorilor. Aș putea să mă prefac că nu văd asta, dar se întâmplă să fie și o persoană cumsecade și un om de familie de admirat. Am menționat și faptul că știe să cânte la chitară într-un mare fel? Sper să am ocazia de a lucra cu el din nou în curând", a declarat Nate Ruess, vădit copleșit de oportunitatea de a colabora cu unul dintre marii muzicieni ai industriei.

"What This World Is Coming To", compusă la duș de Nate Ruess (o ipostază în care artistul pare a fi extrem de inspirat), a căpătat cu totul alte dimensiuni din momentul în care Beck și-a pus amprenta stilistică asupra piesei. Pentru prezentarea compoziției finale, s-a apelat la un lyric video, ce permite ascultătorului să aprofundeze mesajul transmis.

Nate Ruess feat. Beck - "What This World Is Coming To" - LYRIC VIDEO

Primul album solo al lui Nate Ruess se numește „Grand Romantic” și va fi lansat pe 15 iunie prin intermediul casei de discuri Fueled By Ramen. Pentru acest material, Nate a lucrat pe partea de producție cu Jeff Bhasker (Beyoncé, Drake) și Emile Haynie (Eminem, Kanye West, Lana Del Rey). Pe disc se regăsesc, de asemenea, colaborări cu Lykke Li și Josh Klinghoffer, actualul chitarist al trupei Red Hot Chili Peppers. Primul single de pe albumul „Grand Romantic” – ”Nothing Without Love” – a fost prezentat publicului în luna februarie.

Citește mai multe despre BeckNate Ruess
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noi artiști confirmați la UNTOLD Festival: Adam Beyer, Sasha, Lee Burridge

UNTOLD Festival a anunțat peste 20 de noi nume și proiecte muzicale ce completează line-up-ul generos al primei ediții. Pe...

Închide