Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden

Piesă nouă Motörhead, "Thunder & Lightning" - AUDIO

Motörhead a dezvăluit "Thunder & Lightning", prima piesă de pe noul album ”Bad Magic”. Cel de-al 22-lea disc din cariera formației va fi lansat pe 28 august 2015, marcând aniversarea a 40 de ani de activitate.
Motorhead

Motorhead

Deși în martie Motörhead promitea fanilor un nou album în toamna anului 2015, lansarea a fost stabilită mai devreme decât anticipase formația. Într-un comunicat oficial, publicat pe site-ul Motörhead, trupa a anunțat că noul disc se numește „Bad Magic” și că va fi lansat pe final de vară, respectiv pe 28 august.

Materialul discografic conține 13 piese, dintre care una este un cover după hitul Rolling Stones, „Sympathy for the Devil„. Albumul a fost produs la NRG Studios de către vechiul prieten și colaborator Cameron Webb.

Tracklist „Bad Magic” – Motörhead:

 1. „Victory or Die”
 2. „Thunder & Lightning”
 3. „Fire Storm Hell”
 4. „Shoot Out All of Your Lights”
 5. „The Devil”
 6. „Electricity”
 7. „Evil Eye”
 8. „Teach Them How to Bleed”
 9. „Till the End”
 10. „Tell Me Who to Kill”
 11. „Choking on Your Screams”
 12. „When the Sky Comes Looking for You”
 13. „Sympathy for the Devil” (Rolling Stones cover)

Prima piesă dezvăluită de pe acest album se numește "Thunder & Lightning" și a devenit disponibilă pe YouTube la scurtă vreme de la urcarea melodiei pe Spotify.

Motörhead - "Thunder & Lightning" - AUDIO

Lansarea noului album Motorhead va marca aniversarea a 40 de ani de activitate a trupei. Reflectând la perioada petrecută alături de colegii săi, Lemmy a mărturisit că formația a rămas aceeași, chiar și după aceste 4 decenii.

„Suntem o trupă onestă, iar eu sunt un om onest și decent. Ceea ce ne diferențiază de restul este că noi nu am acceptat niciodată compromisuri. Facem asta sau nu mai facem nimic – ori îți place de noi, ori ne lași în pace”, a declarat solistul.

Noul album „Bad Magic” va fi promovat în cadrul unui amplu turneu aniversar. Mai jos puteți consulta primele date anunțate, în perioada următoare urmând a fi programate și alte concerte.

Date Turneu Aniversar 2015 Motorhead:

 • 15 noiembrie – Paris, France @ Zenith Paris
 • 17 noiembrie – Dusseldorf, Germany @ Mitsubishi Electric Halle
 • 18 noiembrie – Saarbrucken, Germany @ Saarlandhalle
 • 20 noiembrie – Munich, Germany @ Zenith, die Kulturhalle
 • 21 noiembrie – Munich, Germany @ Zenith, die Kulturehalle
 • 24 noiembrie – Frankfurt Am Main, Germany @ Jahrhunderthalle Frankfurt
 • 25 noiembrie – Ludwigsburg, Germany @ Arena Ludwigsburg
 • 27 noiembrie – Berlin, Germany @ Max-Schmeling-Halle
 • 28 noiembrie – Hamburg, Germany @ Sporthalle
 • 30 noiembrie – Arhus C, Denmark @ Scandinavian Congress Center
 • 3 decembrie – Oslo, Norway @ Oslo Spektrum
 • 6 decembrie – Helsinki, Finland @ Hartwall Arena

Citește mai multe despre Motörhead
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Enter Shikari concertează la București în octombrie 2015

Formația britanică Enter Shikari va susține un nou concert la București pe 5 octombrie 2015. La 2 ani de la...

Închide