Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie Sorin Pârcălab la iUmorSorin Pârcălab, la iUmor: "Dacă nu era reală faza, aș fi râs și eu" - VIDEO Juriu iUmor sezonul 10Emisiunea iUmor nu va mai fi difuzată duminica; află când o poți urmări GIM la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": GIM a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu după ce a emoționat cu un mesaj puternic

Motörhead lansează albumul "Bad Magic" - TRACKLIST

Noul album Motörhead, cel de-al 22-lea din carieră, se numește "Bad Magic" și va fi lansat pe 28 august 2015. Trupa a dezvăluit deja tracklistul discului, precum și datele primelor concerte programate pentru noiembrie și decembrie. Show-urile fac parte din turneul aniversar Motörhead, formația împlinind anul acesta 40 de ani de activitate.
Motorhead

Motorhead

Deși în martie Motörhead promitea fanilor un nou album în toamna anului 2015, lansarea a fost stabilită mai devreme decât anticipase formația. Într-un comunicat oficial, publicat pe site-ul Motörhead, trupa a anunțat că noul disc se numește "Bad Magic" și că va fi lansat pe final de vară, respectiv pe 28 august.

Materialul discografic conține 13 piese, dintre care una este un cover după hitul Rolling Stones, "Sympathy for the Devil". Albumul a fost produs la NRG Studios de către vechiul prieten și colaborator Cameron Webb.

Tracklist "Bad Magic" - Motörhead:

 1. "Victory or Die"
 2. "Thunder & Lightning"
 3. "Fire Storm Hell"
 4. "Shoot Out All of Your Lights"
 5. "The Devil"
 6. "Electricity"
 7. "Evil Eye"
 8. "Teach Them How to Bleed"
 9. "Till the End"
 10. "Tell Me Who to Kill"
 11. "Choking on Your Screams"
 12. "When the Sky Comes Looking for You"
 13. "Sympathy for the Devil" (Rolling Stones cover)

Lansarea noului album Motorhead va marca aniversarea a 40 de ani de activitate a trupei. Reflectând la perioada petrecută alături de colegii săi, Lemmy a mărturisit că formația a rămas aceeași, chiar și după aceste 4 decenii.

„Suntem o trupă onestă, iar eu sunt un om onest și decent. Ceea ce ne diferențiază de restul este că noi nu am acceptat niciodată compromisuri. Facem asta sau nu mai facem nimic – ori îți place de noi, ori ne lași în pace”, a declarat solistul.

Noul album "Bad Magic" va fi promovat în cadrul unui amplu turneu aniversar. Mai jos puteți consulta primele date anunțate, în perioada următoare urmând a fi programate și alte concerte.

Date Turneu Aniversar 2015 Motorhead:

 • 15 noiembrie - Paris, France @ Zenith Paris
 • 17 noiembrie - Dusseldorf, Germany @ Mitsubishi Electric Halle
 • 18 noiembrie - Saarbrucken, Germany @ Saarlandhalle
 • 20 noiembrie - Munich, Germany @ Zenith, die Kulturhalle
 • 21 noiembrie - Munich, Germany @ Zenith, die Kulturehalle
 • 24 noiembrie - Frankfurt Am Main, Germany @ Jahrhunderthalle Frankfurt
 • 25 noiembrie - Ludwigsburg, Germany @ Arena Ludwigsburg
 • 27 noiembrie - Berlin, Germany @ Max-Schmeling-Halle
 • 28 noiembrie - Hamburg, Germany @ Sporthalle
 • 30 noiembrie - Arhus C, Denmark @ Scandinavian Congress Center
 • 3 decembrie - Oslo, Norway @ Oslo Spektrum
 • 6 decembrie - Helsinki, Finland @ Hartwall Arena

Citește mai multe despre Motörhead
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
André Rieu înaintea concertelor de la București: "Am pregătit ceva special"

Andre Rieu a ajuns în București cu o zi înaintea primului său concert programat în Piața Constituției. Îndrăgitul violonist a...

Închide