Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Motörhead lansează albumul "Bad Magic" - TRACKLIST

Noul album Motörhead, cel de-al 22-lea din carieră, se numește "Bad Magic" și va fi lansat pe 28 august 2015. Trupa a dezvăluit deja tracklistul discului, precum și datele primelor concerte programate pentru noiembrie și decembrie. Show-urile fac parte din turneul aniversar Motörhead, formația împlinind anul acesta 40 de ani de activitate.
Motorhead

Motorhead

Deși în martie Motörhead promitea fanilor un nou album în toamna anului 2015, lansarea a fost stabilită mai devreme decât anticipase formația. Într-un comunicat oficial, publicat pe site-ul Motörhead, trupa a anunțat că noul disc se numește "Bad Magic" și că va fi lansat pe final de vară, respectiv pe 28 august.

Materialul discografic conține 13 piese, dintre care una este un cover după hitul Rolling Stones, "Sympathy for the Devil". Albumul a fost produs la NRG Studios de către vechiul prieten și colaborator Cameron Webb.

Tracklist "Bad Magic" - Motörhead:

 1. "Victory or Die"
 2. "Thunder & Lightning"
 3. "Fire Storm Hell"
 4. "Shoot Out All of Your Lights"
 5. "The Devil"
 6. "Electricity"
 7. "Evil Eye"
 8. "Teach Them How to Bleed"
 9. "Till the End"
 10. "Tell Me Who to Kill"
 11. "Choking on Your Screams"
 12. "When the Sky Comes Looking for You"
 13. "Sympathy for the Devil" (Rolling Stones cover)

Lansarea noului album Motorhead va marca aniversarea a 40 de ani de activitate a trupei. Reflectând la perioada petrecută alături de colegii săi, Lemmy a mărturisit că formația a rămas aceeași, chiar și după aceste 4 decenii.

„Suntem o trupă onestă, iar eu sunt un om onest și decent. Ceea ce ne diferențiază de restul este că noi nu am acceptat niciodată compromisuri. Facem asta sau nu mai facem nimic – ori îți place de noi, ori ne lași în pace”, a declarat solistul.

Noul album "Bad Magic" va fi promovat în cadrul unui amplu turneu aniversar. Mai jos puteți consulta primele date anunțate, în perioada următoare urmând a fi programate și alte concerte.

Date Turneu Aniversar 2015 Motorhead:

 • 15 noiembrie - Paris, France @ Zenith Paris
 • 17 noiembrie - Dusseldorf, Germany @ Mitsubishi Electric Halle
 • 18 noiembrie - Saarbrucken, Germany @ Saarlandhalle
 • 20 noiembrie - Munich, Germany @ Zenith, die Kulturhalle
 • 21 noiembrie - Munich, Germany @ Zenith, die Kulturehalle
 • 24 noiembrie - Frankfurt Am Main, Germany @ Jahrhunderthalle Frankfurt
 • 25 noiembrie - Ludwigsburg, Germany @ Arena Ludwigsburg
 • 27 noiembrie - Berlin, Germany @ Max-Schmeling-Halle
 • 28 noiembrie - Hamburg, Germany @ Sporthalle
 • 30 noiembrie - Arhus C, Denmark @ Scandinavian Congress Center
 • 3 decembrie - Oslo, Norway @ Oslo Spektrum
 • 6 decembrie - Helsinki, Finland @ Hartwall Arena

Citește mai multe despre Motörhead
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE